Ösmo Fotboll Årets Förening 2019!!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Ösmo GIF FK
4 - 0
Reymersholms IK 1
Ösmo GIF FK4 - 0Reymersholms IK 1

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 19 juni, 11:30
Plats:Ösmo IP 12
Tävling:
Matchnummer: 158161043
Samling:10:45
Trupp:Felix Hansen Ohnback
Hugo Edenborg
Karam Hilwah
Kevin Lehtimäki
Krzysztof Majchrzak
Mathias Leino
Melvin Gustavsson
Oliver Gustafsson
Svante Gustafsson
Wille Sjöström
William Bolt
Seger i sommarvärmen
2021-06-19 15:38

En snabb matchanalys från dagens match.

Skönt med lite tidigare matchstart idag.. Men det var tryckande varmt.. Vi hade kallat många spelare för att kunna byta mycket vilket vi gjorde..

Första börjar trevande, vi tar med oss spelet från gårdagens match.. Vi gör det lite för svårt och det blir lite för mycket skolgårdsfotboll.. Reymers tar ledningen och efter det börjar vi hitta rätt i positionerna.. Men vi går till pausvila i underläge..

Vi har ett bra prat i paus och kommer ut i andra med mycket bättre spel. Framförallt är vi mer på tå.. Vi vinner mer närkamper på mitten och och fördelar ut bollar på kanterna.. Vilket gör att vi får till vårt egna spel.. Vi skapar mycket chanser och vinner andra med 3-0.. Med bud på fler.. Många avslut och ett flertal av dom i ramverket..

3:e är våran period. Vi har mycket mer ork trotts att många spelade igår.. Vi äger mitten och får till fantastiska uppspel på kanterna.. Vi får till pressen och vi jobbar rätt i korridorerna..

 

En bra match där många visar vilja och Ösmo hjärtat..

Jag brukar inte höja en spelare mer än andra men idag så får Hugo guldstjärna för sitt fantastiskt fina jobb på mittfältet.. Övriga får även dom stjärnor med sig hem..

Bra laginsats idag..

 

⚽👍

 

<< Tillbaka

 
 
Stöd Ösmo GIF fotboll
Huvudsponsor
Silversponsor
1935Klubben
Samarbetspartners

Väder Ösmo

Följ Ösmo Fotboll