SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Information från föräldramötet
2018-04-17 15:22
I onsdags den 11/4 hade vi vårt första föräldramöte. Vi vill tacka alla som kunde närvara.
Här kommer lite kort information om vad som gicks igenom.  

Kaj gick igenom hur Ösmo Fotboll drivs och lite kort om styrelsen och lite kort om sponsring mm. Läs mer här: http://www.osmofk.se/sida/?ID=88789

Under vår lagsida så finner ni schemat över vårt lag, med träningstider och matcher. Läs mer här: http://www.osmofk.se/kalender/?ID=198087

Det viktigaste som vi tog upp är att vårt lag behöver en cafeteria ansvarig. 
Vi har fått en helg under oktober månad som det är vårt lag som är ansvarig för cafeterian, och det som cafeteria ansvarige behöver göra är att gå på ett kort möte med Linda som har huvudansvaret för cafeterian, sedan ska den personen göra upp ett schema med tider som alla ska stå under den helgen i oktober.
Hör av er till en av oss ledare ifall ni kan tänka er att ta hand om detta.

Vi ledare skulle även vilja ha en materialare till laget. Det som den personen ska göra är helt enkelt att ta hand om allt material, såsom vår medicinväska, vattenflaskor skåp mm. Även se till att alla matchtröjor, shorts och strumpor kommer tillbaka efter varje match samt se till att de blir tvättade. Det finns tvättmaskin på Ösmo IP så dessa kan tvättas under en träning.
Sen om denna person även kan hoppa in i nödfall och hålla en träning ifall någon av oss andra ledare inte har möjlighet att närvara så skulle detta vara toppen.

Sedan vill vi även flagga för Ösmo marknad helgen den 26-27/5, där varje lag i Ösmo Fotboll kommer att vara med och hjälpa till. Är allt att stå i cafeterian till att vara parkeringsvakt. Mer info om vad och när vårt lag ska hjälpa till kommer.

Om ni har några frågor eller funderingar så är det bara att höra av er till någon av oss ledare.

Med vänliga hälsniningar
Johan, Daniel, Kaj & Therese
 
Stöd Ösmo GIF fotboll
Huvudsponsor
Silversponsor
1935Klubben
Samarbetspartners

Väder Ösmo

Följ Ösmo Fotboll