Herrlaget nollande Sorunda
2017-05-16 10:48
Lördag, solen sken och publiken hade letat sig ner till Ösmo IP. Lokalderby mot Sorunda drar alltid mycket publik.

Giffens herrar startade bra och Sorunda hade några sporadiska chanser men spelet hade Ösmo. Ösmo rullade bra men dom stora chanserna uteblev. Men efter 40 minuter in i första så kommer 1-0. Målskytt Sonny.

Andra halvlek ser precis ut som första Ösmo Spelar riktigt bra och har det stora bollinnehavet. Pontus Landeborn (P00) som debuterade i A-lags kassen sattes inte på något större prov men var snabbt med på några fina utrusningar när Sorunda försökte sig på lite längre bollar. I 75 minuten så punkterar Ösmo matchen med ett mål av Lucas G.
Matchen slutar 2-0 och herrarna tar sin 4 raka seger och är fortfarande obesegrade i div 6.
Noterbart är att man bara har släppt in 1 mål på fyra matcher.

Nästa A-lags match 26/5 är borta mot FC Brandbergen. En klassisk "6 poängs match" Då  Giffen leder serien med Brandbergen 2 poäng efter.