Referat: Rönninge/Salem Fotboll - Ösmo GIF FK
Tredje raka seger för Herrarna
2018-09-02 13:47
Denna söndag stod Rönninge/Salem för motståndet. I och med att dom är gula å deras hemmaplan blev de att svida om till bortastället.
De verkar ha gjort susen för redan för redan efter 4 minuter rinner Jesper igenom och sätter iskallt 1 - 0. Rönninge har bollen men Ösmo försvarar sig bra och är giftiga i omställningarna... Så i 17 min kommer nästa läge där Elias skjuter och målvakten räddar men returen går ut till Sonny som bara ska lägga in bollen i öppet mål och då blir nerriven. Straff och friläges utvisning. Emil A slår straffen i mål och 2- 0. På övertid i första kommer 3-0 efter finns spel på högerkanten och Christoffer stänker dit bollen i den bortre burgaveln.

Andra halvlek är som första där Rönninge har bollen men inte lyckas skapa några vassa målchanser och de få lägena som dyker upp gör Rasmus i mål ett par riktigt bra räddningar. 4 - 0 är riktigt snyggt där Elias slå bollen från ena enda av straffområdet till den andra sidan där Sebastian G möter perfekt med på volley. 5 - 0 gör Elias efter framspelning av Sebastian G.