Sjätte raka vinsten för Herrarna
2018-09-29 10:45
Fredagkväll på Sätra BP
På ett kyligt Sätra BP kom vinst nummer sex för herrarna. Ösmo fick allt att stämma denna fredag.
Kongo United ägde mycket av bollen men kom ingenvart mot Ösmos stabila försvar i först halvlek. Vilket gjorde att de borgade för vassa omställningar som skapa målchanser och som tidigare matcher får Ösmo ett mål tidigt.

I matchminut 6 får Ösmo till en snabb omställning på vänster kanten där bollen hamnar hos Chistoffer Sörman som slår bollen hårt efter backen in framför mål där Sonny Ericsson bara behöver sätta dit foten och 1 - 0 är ett faktum.

Matchen fortsätter på samma sätt... Kongo United äger boll men kommer inte till några vassare avslut. Utan Ösmo gör två mål till på fasta situationer.
Emil Almqvist nickar in 2 - 0 på en perfekt slagen frispark.
3 - 0 nickar Chistoffer Sörman in på en lysande hörna. Vilket sedan är halvtids resultatet.

Andra halvlek förändras matchbilden lite och Ösmo har mer boll och skapar många målchanser, men lyckas inte få till något mer mål. Men håller nollan genom ett stabilt försvar. Så matchen slutar 3 - 0.