Ny seger borta mot Tullinge TP FK
2018-08-26 14:14
Så här glada är tjejerna efter en ny vinst, Elfte raka.
25/8 Tullinge TP FK borta
Tuff uppgift, vi minns matchen hemma i våras där avgörandet kom sent, tycker nog att Tullinge är bättre än vad tabellplaceringen indikerar om.
Vi kommer ut bra och spelar som vi talat om, skapar tidigt en jätte chans men sätter bollen högt över, första halvlek fortsätter med oss som spelförande
och laget som skapar mest chanser men Tullinge kämpar bra och spelar boll
när tillfälle ges.
Halvtid och fortfarande 0 - 0 men bra spel och mersmak.
Efter lite vila och peptalk så går vi ut och fortsätter i samma anda men nu kommer utdelningen 1 - 0 i minut 52 ungefär, skönt.
Men bara någon minut senare efter ett bolltapp av oss på mitten så kommer lite snöpligt 1 - 1 reduceringen, onödigt.
Men vi hänger inte läpp för det utan kliver ganska omgående upp och sätter både 2 och 3 - 1 så med ca 20min kvar en ganska säker ledning, vi skapar ytligare men är tyvärr inte tillräckligt skärpta men tiden rullar på och allt
känns "lugnt" men efter 89min lite från ingen stans i ett av få besökt i vårt straffområde så tilldöms Tullinge en straff (tveksam med Ösmo ögon....)
och plötsligt 3 - 2 på tavlan med 2min kvar plus tillägg..... i minut 91-92 skapar Tullinge lite stress på oss via 2st hörnor men vi reder ut stormen och tar med oss alla 3 poängen hem.