Information om medlemskap

För aktiva medlemmar finns det två avgifter som ska betalas till föreningen, medlemsavgift (Aktivmedlem) och träningsavgift.

För säsongen 2017 ser avgifter ut som följer:

Medlemsavgiften
Syftar till att täcka en del av de kostnader klubben har för att driva sin verksamhet. Det gäller bl. a:

•      Spelarförsäkringar

•      Drift och underhåll av anläggningar

•      Avgifter för medlemskap i förbund

Aktivmedlem Ösmo GIF Fotboll: 300 kr

Träningsavgiften
Syftar till att täcka en del av de kostnader Ösmo Fotboll har för att driva träningar och matcher. Det gäller bl a:

•      driftskostnader för planer samt planhyror

•      serieavgifter

•      ledarutbildning

•      laglicenser för spelare över 15 år

•      kostnader för materiel till laget

Spelare födda 2003 och äldre:              700 kr

Spelare födda 2004-2009:                    500 kr

Spelare i fotbollsskolan (2010 – yngre): 100 kr

Familjer som har 2 eller flera spelare i Ösmo fotbollsklubb har en maxavgift på: 1700:-

Är du medlem sedan tidigare får du en faktura i början på säsongen på avgiften.

Registrerade betalande medlemmar är också en förutsättning för att klubben skall vara bidragsberättigad för de aktiviteter vi bedriver

Ny medlem
Du börjar med att registrera dina uppgifter här på hemsidan.

Genom att fylla i formuläret här får vi in alla uppgifter vi behöver för medlemsregistret.
Du hittar formuläret i menyn där du klickar du på länken ”Bli medlem”.

Villkor

Försörjningspliktig vårdnadshavare är betalningsansvarig för sin/sina spelare.
Om inte betalning inkommit senast på förfallodagen skickas en påminnelse. Har betalningen fortfarande inte inkommit efter 20 dagar har spelaren inte rätt att delta i träning eller match.

Spelare som kommer under pågående säsong betalar full avgift om man börjar innan sommaruppehållet.

Börjar man efter sommaruppehållet betala man halv träningsavgift. Så är man född 1999 betalar man 300 kr medlemsavgift och 1/2 träningsavgiften 700 kr/2 = 350 kr, totalt 650 kr.

Provträning kan ske utan avgift under 3 gånger, därefter skall avgift betalas.