Välkommen till Ösmo GIF:s P08!
På lagsidan kan ni se träningstider, kommande matcher, läsa om truppen och kolla in senaste nyheterna om laget plus mycket mer.

Välkommen till Ösmo Fotboll Stathis
2021-03-13 15:25

Vi hälsar  Efstathios "Stathis" Politidis med familj till våran fotbollsfamilj i Ösmo Fotboll.

Stathis kommer från Nynäshamn där han spelade fotboll förra säsongen.

Välkommen till Ösmo Fotboll P08 Wille
2021-03-13 15:20

Vi hälsar Wille Sjöström med familj till våran fotbollsfamilj i Ösmo Fotboll.

Wille kommer från Tungelsta där han spelade fotboll förra säsongen.

Nu startar vi upp utomhus träningarna
2021-02-15 13:25
Träningsmatcher 2021
Nu är det full fart på fotbollen, som jag nämnde sist så var det lite snö kvar på plan. Nu är den borta.
Det sista skottades för hand av anläggningsföreningen i fredagskväll. Så nu kommer vi öka på träningsmängden lite. Vi har även bokat in ett antal träningsmatcher inför säsongstarten.
Dom hittar ni på hemsidan under matcher och i kalendern..

Så from denna vecka kommer vi att gå ut och träna på Ösmo IP.
Allt är inlagt i kalendern på sportadmin.

Denna vecka (v.7)tränar vi onsdag, fredag och lördag på Ösmo IP.
Söndag i Vanstahallen.

Nu är vi väldigt väderkänsliga så kommer det snö så kan vi ställa in med kort varsel.
Nu är säsongen igång på allvar.
Nu kör vi full fart framåt, forza Gifen!!

//Kaj, Rickard, Thomas och Isak
Fantastisk avslutningsdag på Lida
2020-10-25 17:24

Fler bilder (+10) >>
Vilken dag vi har haft ute på Lida och Lida höghöjdsbana.

Killarna visade en grym vilja och många av dom klev verkligen utanför sin komfortzon. Började lugnt och försiktigt för att sedan ta sig längre och längre ut på dom svårare banorna och framförallt högre upp i luften.

Att se hur dom pratade och pushade varandra. Hur man hjälpte den som stod och tvekade lite för att kasta sig ut i linbanorna. Otroligt kul att se glädjen i den som vågade, men även glädjen hos lagkamraterna när kompisen vågade.

När dom hoppat runt i trädkronorna så kunde dom gå och värma sig vid brasan som Gjermund höll brinnande hela tiden. Tack Gjermund. Du får skicka kläderna på kemtvätt för att få bort branddoften :)

På vår Facebook kan ni ser mer bilder
När vi inte får ha publik.
2020-04-18 10:04
Nu är covid-19 härjar så får vi inte ha någon publik på våra matcher..Men vi ska göra allt för att ni ska kunna följa/se våra matcher.. Nu provar vi förbundets app "min fotboll"

Hej! Här kommer en länk för att följa vårt lag Ösmo GIF FK Pojkar 08 Ösmo 2020 i Min Fotboll. I appen kan vi alla fota, filma, heja och rapportera live från våra träningar och matcher. Följ oss i Min Fotboll och sprid vidare till alla du tror kan vilja följa och heja fram vårt lag! Hälsningar, ledarstaben

Träning, Ösmo IP, 19/04 18:45