Välkommen till Ösmo GIF:s Dam Juniorer!
På lagsidan kan ni se träningstider, kommande matcher, läsa om truppen och kolla in senaste nyheterna om laget plus mycket mer.
Seriefinalen......
2016-10-24 18:39
Regn, lövhalka, söndag em. och en jädra bra match!
Att vi var taggade rådde inga tvivel om. Minns vårens förlust med 1-11 eller nåt.
Enligt tabellen de 2 bästa lagen, och tabeller ljuger väl aldrig, så kommer vi igång ordentligt i första halvlek. Att det tog en säsong för det är ju lustigt. Det är Ösmo som skapar och Hanviken är smått darriga. De slår bort mycket men vi kör på och skapar, spelar runt och är lite mer stabila i det regniga vädret. Vi vill ju verkligen ha matchen för att hålla rent hus efter sommarn men dessvärre lyckas de peta in en balja i andra halvlek, vi lyckas inte sätta våra chanser trots att de var ett gäng sådana
De håller sen undan trots våra forceringar och vinner därmed med 1-0. 
Otroligt bra match, tror att vi kunnat ta dem om vi sluppit regn och lövhalka i slutet på oktober, men det är bara dåliga ursäkter, vi visade dock att vi var bättre än förra gången och kunde bjuda på en kamp. Vi är väldigt nöjda med matchen och säsongen överlag.

Jämna matcher och bättre spel under tiden visade att serien var rätt för oss, vi fick inget gratis.

Tack för säsongen brudar!
Serietvåa är sjukt bra, alltid kul att komma före 3:an *host* Hu#####e.........Acta fabula est, plaudite! (Latin: Pjäsen är över, applådera!)

Heja heja Ösmo!

Tills nästa gång. Olè!

2:a i serien efter gårdagens vinst!
2016-10-17 11:14
Detta oavsett vad som sker i sista matchen, men det spelar ingen roll då vi går för "clean sweep" som obesegrade efter sommarn. 
Gårdagens match börjar från grunden. Där hittar vi en målvakt av högsta kvalitet, en backlinje som inte släpper många förbi. En förutsättning för att spela som vi vill göra och gjorde så igår mot Tumba.
Första halvlek har vi redan avhandlat i övriga matcher, det är lite trevande men ändå stabilt. Första målet stänker Soffan in, vår egna Tumba målskytt ☺.

Det är halvlek 2 som är den stora behållningen. Vi spelar boll, kommer in från kanterna, väggspelar, fyller på och driver in med så mycket folk i offensiven så att vi får tjacka biljett till målområdet. Det genomskärs passningar, vi kommer fria mot mål osv. Lite tapp på mittfältet i defensiven men det är marginellt då säkerhetsteamet på back och mållinje har en egen checkpoint Charlie. (Googla det ni ungar)
Mål 2 Loppan välplacerat i högerhörnet, 3:an Luana som säkrar en boll som Soffan skickar mot öppet mål. 4:an Svensson på straff efter ett grymt samspel och driv hela vägen mot straffområdet där enda sättet att stoppa oss är ett krokben. 5:an Dahlborg efter bra tryck mot mål under matchens sista 5 min, kan ha suttit i högerhörnet oxå. 

Med beröm mycket väl godkänd är dagens betyg på samtliga spelare.
                                                                            
5 mål 5 målskyttar 0 insläppta 14 spelare 11.3.3 i  V.O.F 
2:a i serien 1:a i våra hjärtan! Statistik på hög nivå.....

Tack för uppvisningen!

Sista matchen 23/10, nu kör vi!

Forza vai Giffen! 
Oavgjort igen
2016-10-03 08:17
I en match som inte går till historien som den mest välspelade. Tuff och stundom rätt ful tillställning där bortalaget var ett par riktiga gnällspikar. Enligt regelboken så är det inga andra regler mellan tjej och kill fotboll, därav spelar vi fysiskt inom ramarna för regelboken.....frågor på det? 
Några glimtar av spel i första halvlek gav resultat. AE kommer runt från höger, skott, retur, Dahlborg snappar upp och kan rulla in 1-0. Vi bör kunna stänga och spela runt men vi är lite för tunna och tappar spelet. 1-1 i halvlekens sista minut. 
Andra halvlek är det mest tjong och spark och gruff och ruff. Därav slutar rapporteringen om spel där. Maja och backlinjen håller stången högt då vi lätt kunnat tappa in en balja, om tålamodet funnits så kunde vi petat in ett mål istället.

Målskytt Emilia Dahlborg, grattis!

Fortfarande obesegrade efter sommaruppehållet. Vi kan dock spela mycket bättre.

Forza vai Giffen! 
Glömde meddela: vinst igen!
2016-09-26 21:22
Vi stack ju och spelade en match i söndags borta mot Segeltorp och det ska man ju inte glömma bort.
Ljusglimtarna var inte lika många som det brukar vara men vår ambition att spela runt bollen mellan lagdelarna tar vi med oss, vänd ner till målvakt, byt kant funkade relativt bra, bättre känsla på våra djupledsbollar kan vi öva på. Lite trötta och några förkylda märktes av, lite för många felpass och oskärpa i avslut. Att sen planen verkade fått maxmått gjorde nog sitt, konditionsträning kanske? Alla gjorde dock en fullt godkänd insats. Det är stärkande att vi tror på det vi gör och det ger resultat. Bra laginsats.
Hatten av för Maja i målet som plockade några svettiga bollar och frilägen. Alla försvarade utmärkt, från backlinje till topp.
Målen var genomskärare från Osten till AE och AE till Svensson. 
Det är ju trots allt rätt gôtt att åka hem med en seger. Vi gillar, tumme upp, lajkat och allt det där 😊👍

0-2 AE & Svensson.

Hämta kraft för de sista omgångarna. Nu kör vi!

Forza vai Giffen! 

Huddinge 0 Ösmo 1
2016-09-13 09:55
Äntligen! 
Kommer att få höra i evighet att jag personligen inte var på plats för att bevittna denna händelse. Jag har dock fått förklarat, som även resultatet visar, att vi var grymma rakt igenom. Hörde om det lysande målvaktsspelet där även en straff räddades. Hela laget slet för varann.

Varför detta agg mot Huddinge frågar ni? Vi har lirat mot dem flertal gånger och torskat, det är ok att förlora, men då de visar prov på en synnerligen genomtänkt dryghet varje gång med en underton som: vilka är ni? Då var det skönt att höra att tilltvålningen blev av. Om så kanske bara för en gång så räcker det långt.
Vilka färger hade ni nu igen?

Tack alla för den underbara segern, ni är såååå jädra grymma!

Forza vai Giffen! 

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Ösmo GIF Fotboll, 14/02 11:06 
Ösmo GIF Fotboll, 27/11 07:50 
Ösmo GIF Fotboll, 23/11 08:35 
Ösmo GIF Fotboll, 21/11 09:35 
 
Stöd Ösmo GIF fotboll
Huvudsponsor
Silversponsor
1935Klubben
Samarbetspartners

Väder Ösmo