SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Segeltorps IF Vit
1 - 0
Ösmo GIF FK 1
Segeltorps IF Vit1 - 0Ösmo GIF FK 1

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 18 maj, 20:00
Plats:Segeltorps IP 1
Tävling:
Matchnummer: 151007044
Samling:17:45, Ösmo IP
Damjuniorer
Referat: Segeltorps IF Vit - Ösmo GIF FK 1
Inga poäng mot Segeltorp trots riktig bra spel av damjuniorerna
2022-05-18 23:47, Damjuniorer
Några av kvällens gulsvarta kämpar

Nu har Ösmo GIF:s damjuniorer mött alla de tre topplagen i serien DJ-3C, vi har spelat jämnt spelmässigt med både Skogås/Trångsund, Tullinge och idag även mot Segeltorp - men ändå inte lyckats knipa någon poäng mot dem.

 

I kvällens match mot Segeltorps IF på Segeltorps IP var det dock riktigt nära 1 poäng till gulsvart. De gör förvisso 1-0 i första halvlek, men spelet var jämnt hela vägen in till slutsignalen.

 

Våra tjejer stångas, fajtas och kämpar i försvarsspelet, för att sedan med ett effektivt kortpassningsspel ställa om till anfallsspelet där vi vaskar fram några fina chanser framåt. Zisans klackpass till Masooma i straffområdet var värd ett mål, men det kom ett Segeltorpsben emellan och inget mål blev blev det där. Inte heller något av våra andra lägen gav mål - men vi tar med oss att vi verkligen försökte och vi aldrig gav upp. Det sista som händer i matchen är att vi får en frispark strax ovanför mittplan ut mot sidlinjen. Vi satsar allt framåt i jakten på en reducering och nästan hela laget står uppradade vid Segeltorps straffområdeslinje redo att dyka in mot Segeltorpsmålet när frisparken slås. Tyvärr hittar domaren en offside och några sekunder senare är matchen slut.

 

På resultattavlan lyser i ilsket rött slutresultatet 1-0 till Segeltorp. Tråkigt med ännu en riktigt väl genomförd match av våra tappra damjuniorer, men ändå får vi gav av planen med noll poäng.

 

Denna säsong har vi blivit bortskämda med en stabil och  pålitlig backlinje, som håller linjen och ställer motståndarna offside gång efter annan, idag var inget undantag. Vi har också ett säkert mittfält som allt oftare hittar rätt såväl framåt som bakåt trots att vi flyttar runt många spelare på de olika positionerna. Vi får allt oftare till ett fint kortpassningsspel, vilket skapar möjligheter för oss att gå framåt. I sista tredjedelen så saknas det lite spets och rörelse emellanåt, men vi jobbar vidare med det.

 

Samtliga spelare förtjänar beröm efter dagens kamp, en som förtjänar lite extra beröm är Leonie som kämpar, sliter o aldrig ger upp - starka insatser på flera positioner idag!

 

/David Pyring 

 

<< Tillbaka

 
 
Stöd Ösmo GIF fotboll
Huvudsponsor
Silversponsor
1935Klubben
Samarbetspartners

Väder Ösmo

Följ Ösmo Fotboll