SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Ösmo GIF FK 1
1 - 2
Sickla IF 2
Ösmo GIF FK 11 - 2Sickla IF 2

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 07 oktober, 14:30
Plats:Ösmo IP 1
Tävling:
Matchnummer: 151006138
Samling:13:30
Förlust hemma mot Sickla IF
2023-10-07 21:07

På ett blåsigt Ösmo IP tog DJ-laget idag emot Sickla IF i den nästsista matchen i serien DJ-3B. 

Vår förhoppning innan matchen var att förlänga höstens segersvit och känsla var god på uppsnacket. Precis som tidigare under hösten så hade vi lånat in tre F0809-spelare. Idag kom de direkt från deras egna seriematch till vår, men de krigade på bra. Tack för att ni ville hjälpa oss i vår match!

 

Första halvlek inleddes med avvaktande spel med några halvchanser för båda lagen första tio minuterna, där vi kämpar på bra i den friska motvinden. I den elfte matchminuten så kommer Sickla in i vårt straffområde från vänster och efter en lite tilltrasslad situation så står en Sickla spelare plötsligt med bollen framför ett öppet mål och kan rulla in 0-1. Vi krigar oss tillbaka och är nära mål ett par gånger innan vi i den artonde matchminuten pressar till oss bollen från Sicklaförsvaret. Elvira skjuter först bollen från nära håll på målvakten som släpper retur rakt ut som Elvira lyckas trycka in till 1-1. Strax efter är vi ytterst nära att ta ledningen, men bollen går tätt utanför stolpen. I paus konstaterar vi att det är tufft i motvinden och att den kalla o fuktiga höstluften river i luftrören på flera av de spelare som är tillbaka från förkylning. 

 

I den andra halvleken spelar vi med vinden, men det är Sickla som skapar några halvfärdiga lägen. De får matchens två första hörnor och är nära att ta ledningen. Vi har också några lägen, men skärpan i avsluten saknas. I den sjuttiofjärde matchminuten kommer Sickla fram på vår högerkant och kommer till ett avslut I straffområdet till 1-2. Vi pressar på för en kvitteringsboll och det är riktigt nära i slutminuterna när vi har två-tre bra lägen framför mål, men skotten vill inte gå i målet.

 

Vi kommer inte riktigt upp i nivå i dagens match, det berodde nog på att flera stått över senaste två veckornas träningar på grund av förkylningar och skadekänningar. Men det är bara att nöta vidare på träningarna inför sista seriematchen som är nästa helg, borta mot Skogås Trångsund 15 oktober kl 16:00 på Stora Mossens IP.

 

Målskytt för Ösmo GIF:

Elvira Lundberg ⚽️

  


<< Tillbaka

 
 
Stöd Ösmo GIF fotboll
Huvudsponsor
Silversponsor
1935Klubben
Samarbetspartners

Väder Ösmo

Följ Ösmo Fotboll