SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till Ösmo GIF Fotboll

Välkommen till Ösmo GIF Fotboll, en stolt hörnsten i Nynäshamns kommun och hem åt över 650 entusiastiska medlemmar, inklusive cirka 60 dedikerade ledare.

 

Här hos oss går vi bortom bara siffror; vi är en förening grundad på starka värderingar. Strävande efter att skapa en miljö där varje individ får de optimala förutsättningarna att växa och utvecklas som fotbollsspelare.

 

Vi är inte bara en klubb, utan en gemenskap där vi tillsammans strävar efter det bästa för varje medlem.

 

Häng med oss på resan mot framgång, där passion för fotboll möter en engagerad gemenskap.

 

Ösmo GIF Fotboll - där spelare formas och värderingar lever.

 
Årsmöte!
2024-02-21 08:53

 

📅 Datum: 24 mars

🕒 Tid: 18.30 (Fika från 18.00)

📍 Plats: Klubbhuset Ösmo IP

 

Årsmötet är en central händelse för varje ideell förening, och vi vill dela med oss av varför det är så viktigt för ÖSMO GIF Fotboll:

 

 1. Demokratiskt Beslutsfattande: Årsmötet är platsen där medlemmar får uttrycka sina åsikter, föreslå förändringar och vara med och fatta beslut som påverkar föreningens framtid. Er åsikt är avgörande!

 2. Transparens och Ansvarsskyldighet: Genom att redovisa föregående års verksamhet och ekonomi skapar vi öppenhet och ansvarsskyldighet gentemot medlemmarna. Ni har rätt att veta hur föreningen sköts och vilka beslut som tagits.

 3. Val av Styrelse och Funktionärer: Årsmötet är platsen där vi väljer de personer som ska leda och stödja föreningen det kommande året. Er röst är nyckeln till att forma den ledning som representerar era intressen.

Vi ser fram emot att träffa er alla den 24 mars för en kväll fylld av engagemang och gemenskap. Fika serveras från 18.00, och själva mötet börjar kl. 18.30. Har ni några specifika ärenden ni vill ta upp, vänligen lämna en motion (skrivelse) till kansli@osmofk.se.

 

Agenda och relevant dokumentation kommer att anslås i god tid innan årsmötet i klubbhuset.

 

Tillsammans bygger vi en starkare och mer framgångsrik ÖSMO GIF Fotboll. Välkomna!

 

//Styrelsen

🌟 Engagera dig för framtiden med Ösmo GIF Fotboll! 🌟
2024-02-13 09:20

Ösmo GIF Fotboll är mitt i en spännande period av tillväxt och förändring, och vi söker nu passionerade individer som vill vara en del av styrelsen och vara med och forma klubbens framtid.

 

Vi är en stolt gemenskap med över 650 medlemmar, och vår tillväxt fortsätter stadigt. För att möta dessa utmaningar och fortsätta vår positiva utveckling, behöver vi nu entusiastiska personer som kan ta på sig rollen att ersätta Håkan Kindberg och Mattias Ekring, två dedikerade individer som vid årsmötet 2024 väljer att avsluta sina uppdrag i styrelsen.

 

Som en nyckelspelare i vår styrelse kommer du inte bara att fylla viktiga skor utan också vara en drivkraft för att forma klubben inför morgondagens äventyr. Är det här din chans att göra en verklig skillnad?

 

Om du känner att du har vad som krävs för att vara en del av Ösmo GIF Fotbolls framgångsrika resa, uppmanar vi dig att anmäla ditt intresse till valberedningen genom att skicka ett mail till valberedningen@osmofk.se eller kontakta någon av våra fantastiska valberedningsmedlemmar:

 

👤 Niklas Alderstrand - 070-2309243
👤 Conny Norberg - 073-0676302

 

Din engagerade insats kan vara det som tar Ösmo GIF Fotboll till nya höjder. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och forma framtiden tillsammans!

 

//Styrelsen

Vill du jobba på Ösmo GIF Fotboll?
2024-02-13 08:56

Position: Klubbhus och Cafeteriaansvarig (Arbetstid: 50%)

Lön: efter ök

 

ÖSMO GIF Fotboll söker en engagerad och ansvarstagande individ för rollen som Klubbhus och Cafeteriaansvarig (KCA). Som KCA kommer du att spela en nyckelroll i att skapa en trivsam och lönsam miljö för våra medlemmar och besökare.

 

Ansvarsområden:

Cafeteria:

 • Förvalta, utveckla och driva cafeterian med fokus på trivsel och ett varierat utbud för våra medlemmar och besökare.
 • Samordna och genomföra utbildningar för de lag som ansvarar för cafeterian under helger.
 • Ansvara för inköp till daglig drift och försäljning samt vid evenemang som spelhelger och marknader.

Städning av Klubbhuset:

 • Ansvara för städning av gemensamhetsutrymmen, omklädningsrum, duschar, bastu, cafeteria, kanslikontor samt besökstoaletter.
 • Se till att klubbhuset alltid är fräscht och att hygienprodukter är tillgängliga.
 • Ansvara för inköp av hygien- och städprodukter m.m.

Kvalifikationer:

 • Erfarenhet av arbete inom caféverksamhet och/eller liknande städningssammanhang.
 • God organisatorisk förmåga och förmåga att arbeta självständigt.
 • Utmärkta kommunikationsfärdigheter.

Arbetstid:
50% av heltid, med flexibilitet för evenemang och helger.

Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö och möjligheten att vara en del av ÖSMO GIF Fotbolls fortsatta framgång. Om du tror att du har rätt kompetens och engagemang för denna roll, ser vi fram emot din ansökan.

Ansökningar skickas till ordforande@osmofk.se senast 15 mars.

 

Tillsammans bygger vi en stark och trivsam gemenskap på ÖSMO GIF Fotboll!

Gul-svarta tråden!
2024-02-08 12:42

Ösmo Fotboll Ungdom - Gul-Svarta Tråden för Framgångsrik Spelarutveckling

 

 

Vi är stolta att presentera och dela med oss av vår "Gul-Svarta tråd" inom Ösmo Fotboll Ungdom. Detta dokument, utformat av föreningens Sportgrupp och uppdaterat av ledaransvarig, är själva fundamentet för hur vi strukturerar och genomför spelarutvecklingen inom klubben.

 

Vad är "Gul-Svarta tråden"?
"Gul-Svarta tråden" är mer än bara ett dokument; det är vår guide och support för tränare och spelare. Det syftar till att vägleda oss genom spelarutvecklingens landskap i linje med riktlinjer från SVFF, STFF och SISU. Vi hämtar vår kunskap från erkända tränarutbildningar och idrottsutbildningar för att säkerställa hög kvalitet.

 

Målsättningen är tydlig:
1. Utveckla fotbollskompetens och kunskap.
2. Stärka samhörigheten inom föreningen.
3. Erbjuda tränare och spelare en kvalitetssäkrad fotbollsgrund.
4. Skapa en positiv miljö för prestation och motivation.
5. Fostra morgondagens Ösmo GIF-spelare.

 

Levande och Dynamisk:
"Gul-Svarta tråden" är inget statiskt dokument; det är levande och måste kontinuerligt utvärderas. Förändringar och förslag välkomnas, och det är ledaransvarigs roll att uppdatera innehållet och informera berörda parter.

 

För Alla Lag:
Dokumentet gäller för ALLA lag inom Ösmo Fotboll Ungdom. Varje ledare har ansvaret att förstå och implementera trådens innehåll samt andra kopplade dokument för att säkerställa enhetlighet.

 

Allsidighet och Variation:
Vi tror på barnets rörelseglädje och utveckling av fysiska grundförutsättningar. Därför uppmuntrar vi allsidighet och variation genom att främja lek och fysisk aktivitet. Att delta i olika idrotter och aktiviteter stärker den långsiktiga fotbollsutvecklingen.

 

Cupdeltagande:
Vi främjar deltagande i lokala och regionala cuper som en del av spelarutvecklingen. Utifrån spelets format ökar kraven, och vi strävar efter att ge våra spelare möjligheter att mäta sig mot andra i en välplanerad och sanktionerad cupmiljö.

 

Tillsammans kommer vi att följa den "Gul-Svarta tråden" och forma framtidens fotbollsspelare. Vi är Ösmo Fotboll Ungdom - en enhetlig gemenskap för utveckling och framgång.

 

Du hittar den "Gul-Svarta tråden" här: https://www.osmofk.se/sida/?ID=484672

Året 2023 - en liten tillbakablick!
2023-12-11 10:33
Ladda album (+22 bilder) >>

Året 2023 har varit som en otrolig resa för oss på Ösmo GIF Fotboll, och när jag blickar tillbaka kan jag inte låta bli att le. Detta år har varit fyllt av otroliga prestationer, gemenskap och en spirande framtidstro.

 

I begynnelsen av året samlades vi till en ledarkonferens, inte bara för att prata fotboll, utan för att lära oss viktigheten av första hjälpen och HLR. Det var som om vi rustade oss för en säker och trygg resa, både på och utanför planen.

 

Våra fantastiska ledare har varit hjärtat i klubben. Deras otroliga arbete och dedikation har inte bara format fotbollsspelare utan skapat minnen och personlig utveckling för varje individ. En kärleksfull applåd till er – ni är guld värda!

 

Ledaransvariga har fortsatt att odla kompetens inom klubben, och vår gul-svarta tråd har knutits ännu starkare. Det är som om varje tråd representerar en ny möjlighet för våra spelare att växa och blomstra.

 

Vår U-satsning har varit som en musikalisk komposition, där framgångstonerna har spelats med glädje. Inför 2024 planeras konceptet att utvecklas ännu mer, och sportgruppen jobbar hårt för att göra det till en symfoni av framgång.

 

Sponsorgruppen har varit som konstnärer, uppfriskande och förnyande våra sponsorer. Nya skyltar och rykten om en tavla i cafeterian för säsongen 2024 får oss att pirra av förväntan!

 

Materialgruppen har inte legat på latsidan, de har varit som vår egna försörjningsavdelning. Nya flaskor, bollar och väskor har flutit in som en ström av rätt utrustning till våra lag.

 

Våra gemensamma insatser, från fixardagar till speldagar, har varit som kapitel i en saga. Renoveringen av trappan till planen blev som att vi öppnade dörren till en säkrare och trevligare värld.

 

Evenemang som Tjejcamp och gåfotboll har varit som färgglada paletter på vår konstnärliga canvas. Vi strävar efter att locka fler tjejer till fotbollen, och det kommer vara som en röd tråd genom 2024.

 

Prestationerna från herrlaget och P08 har varit som klimax i vår berättelse. Deras serieseger och vinst i Rosvalla Nyköping Cup ger oss hopp om de kapitel som ännu inte är skrivna.

 

Bakom kulisserna har styrelsen varit som regissörer, hållit 11 styrelsemöten och 2 konferenser för att utveckla vår klubb. Projekten med en ny 7 mot 7-plan och övergången till VISMA E-ekonomi är som spännande sidohandlingar som berikar vår historia. Dessa projekt kommer sjösättas inom kort och mer information kommer.

 

Vi har också varit som ambassadörer för fotbollen i samhället. Från Ösmo Marknad till samarbeten med Växtkraft har vi varit som berättare av vår egna historia, och snart är det dags för julmarknad – som det perfekta kapitlet i vår årsberättelse.

 

En dag tillsammans med Nynäshamns Padelcenter blev som en extra episod där våra lag spelade samman som ett starkt team.

 

I slutet av dagen är Ösmo GIF Fotboll som en väv av entusiasm och passion. Vi är inte bara aktiva i klubben; vi skapar klubbens historia varje dag. Ni som är en del av denna historia lägger grunden för spelarnas drömmar. Er hängivenhet är som bränslet som driver oss framåt.

 

I min roll som ordförande känner jag ödmjukhet och respekt. Framtiden ser ljus ut, och jag ser fram emot varje nytt kapitel i vår gemensamma saga.

 

Jag önskar er alla en underbar jul med nära och kära. Må mellandagarna fyllas med återhämtning, och låt oss tillsammans fira in 2024 – ett år som kommer vara som nästa spännande kapitel i vår fantastiska historia!

 

God Jul och Gott Nytt År!

 

Mikael Holmberg

Ordförande ÖSMO GIF FOTBOLL

Nyheter från våra lag
 
Stöd Ösmo GIF fotboll
Huvudsponsor
Silversponsor
1935Klubben
Samarbetspartners

Väder Ösmo

Följ Ösmo Fotboll