Aktivitetsinfo: Om man åker direkt, senast 16.15  på plats
Retlig förlust för damjuniorerna
2022-06-12 21:48
Dagens damjuniorspelare i svarta bortastället

Ikväll mötte Ösmo GIF:s damjuniorer Huddinge IF på Källbrink. Eftersom Huddinge har näst intill identiskt matchställ med oss, så fick vi spela i det svarta bortastället. Vi inledde matchen bra och hade ett par fina chanser i första halvlek, men ingen av dem resulterade i mål. Vi lyckades stå emot Huddinges anfall väl och första halvlek slutade 0-0.

I andra halvlek så kommer Huddinge upp på kanten o lyckas skjuta in 1-0 från relativt dålig vinkel. Med 30 min kvar att spela så ökar vi takten och pressar på för ett ledningsmål, flera av våra tjejer kommer i fina lägen. Sista kvarten är det i princip spel mot ett mål, men bollen vill inte in. Den går antingen över eller utanför eller mitt på Huddinges målvakt. Vår nolla bakåt spräcktes därmed efter 363 minuter.

Lite retligt med en förlust idag, våra tjejer var värda minst en poäng.

Nu kör vi träning som vanligt i veckan som uppladdning för vårens sista seriematch på lördag mot Rönninge Salem Fotboll.