SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Rönninge Salem Fotboll 3
3 - 1
Ösmo GIF FK 1
Rönninge Salem Fotboll 33 - 1Ösmo GIF FK 1

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 28 augusti, 14:00
Plats:Berga IP 1
Tävling:
Matchnummer: 151007080
Samling:12:00, Ösmo IP
Trupp:Alva Larson Berglund
Azra Ahmetasevic
Ella Ritari
Elvira Lundberg
Fatush Said Mohamud
Felicia Linderoth
Johanna Zazzi
Leonie Dirmeus
Lova Nyberg Carlsson
Masooma Aslami
Nea Söderlund
Shirin Brink Özer
Viola Nyberg Carlsson
Förlust för damjuniorerna mot RSF
2022-08-28 20:06

Idag mötte Ösmos damjuniorer serietvåan Rönninge Salem Fotboll på Berga IP i Rönninge. Hemmamötet i våras slutade 2-0 till RSF.

 

Strax innan matchstart så kom det utlovade regnet, skönt för spelarna att slippa gårdagens värme. Vi får matchens första avslut efter en löpning på vänsterkanten av Fatusch, men Rönningemålvakten fångar lätt bollen.

 

Sen tar RSF över spelet och vi kommer fel gång efter annan i markeringsspelet. Det utnyttjar RSF och gör 1-0 i matchens åttonde minut. Sen gör de 2-0 strax efter, i den tionde minuten. Vi får därefter bättre ordning på markeringsspelet och de gånger när RSF tar sig framåt finns våra backar där för att fånga upp bollen eller styra ut den över sidlinjen. Resultatet 2-0 står sig fram till pausen. Skönt att det stannade där och inte rann iväg.

 

Vi ledare försöker peppa våra spelare i pausen, det är ju bara två avslut ifrån att vara kvitterat. Ösmotjejerna kommer ut taggade och direkt på avspark så pressar Felicia en av RSF-backarna till ett inkast långt ned mot hörnflaggan. På det efterföljande inkastet så når bollen fram till Zazzi strax innanför straffområdet mitt framför målet. I halvskymt läge skjuter hon bollen lågt i bortre till 2-1.

 

Efter reduceringen så är känslan att vi har koll på RSF och de skapar nästan ingenting. Samtidigt som vi kommer till ett flertal kvitteringschanser, dock saknas effektiviteten i sista tredjedelen och vi lyckas inte göra mål.

 

I matchens slutminuter kan RSF gå ifrån till 3-1. Lite trist då känslan var att vi hade andra halvlek och våra tjejer förtjänade att vinna den efter att ha spelat upp sig.

 

Vi laddar om för match i 07-serien nästa söndag (4/9) borta mot Bagamossen Kärrtorp BK.

 

Målskytt för Ösmo GIF:

Johanna Zazzi ⚽️

 

 

 

<< Tillbaka

 
 
Stöd Ösmo GIF fotboll
Huvudsponsor
Silversponsor
1935Klubben
Samarbetspartners

Väder Ösmo

Följ Ösmo Fotboll