SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Nockebyhovs IF 1
0 - 3
Ösmo GIF FK 1
Nockebyhovs IF 10 - 3Ösmo GIF FK 1

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 17 september, 14:00
Plats:Åkeshovs BP 1
Tävling:
Matchnummer: 151006117
Samling:12:00, Ösmo IP
Seger borta mot Nockebyhovs IF
2023-09-17 17:29
Segertjejer: Amanda, Tilda, Alva, Ella, Leonie, Elvira, Shirin, Meliha, Ebba, Lova, Viola, Felicia och Azra

Idag åkte vi till match med ett taggat gäng som var peppade efter förra helgens seger i damjuniorserien. Dagens motstånd stod Nockebyhovs IF för på ett soligt Åkeshovs BP i västerort.

 

Vi inledde piggt, erövrade ofta boll på Nockebyhovs planhalva och kom till många avslut som deras målvakt räddade. Men så i den tjugoåttonde matchminuten får Tilda lite utrymme på mittfältet och kan lobbskjuta in 0-1. Vi fortsätter att spela bra halvleken ut, men skotten går antingen mitt på målvakten eller utanför. Tror även att vi hade ett skott i stolpen. Nockebyhov sticker emellan med ett par farliga kontringar.  Vi noterade tolv mot två skott på mål till vår fördel.

 

Andra halvlek är det istället Nockebyhov som inleder piggt och vi har svårt att få ordning på uppspelen de första tio minuterna. Nockebyhov får en straff, men Azra räddar o Viola kan skjuta ut returen. Vi får till allt bättre uppspel som gör att vi kommer till fler avslut i Nockebyhovs straffområde (hela åtta stycken), på ett av dessa gör Ebba ett mål efter inspel från högerkanten i den sextionionde matchminuten till 0-2. I slutet av matchen får vi hörna och Viola placerar bollen vid första stolpen, där Shirin kan lyfta in 0-3 med nittio minuter på matchuret.

 

Skönt för spelarna i laget att följa upp förra helgens seger med ännu en. Idag spelade samtliga lagdelar bra under hela matchen, vi ger inte upp även om det bitvis gick lite trögt. Kul att se att de spelare vi lånat in från F0809 även tar för sig i damjuniorserien. Tack Amanda, Meliha och Tilda för att ni ville vara med!

 

Nästa match i damjuniorserien är på fredag 22 september borta mot Ingarö kl 20:00.

 

Målskyttar för Ösmo GIF:

Tilda ⚽️

Ebba ⚽️

Shirin ⚽️

 

<< Tillbaka

 
 
Stöd Ösmo GIF fotboll
Huvudsponsor
Silversponsor
1935Klubben
Samarbetspartners

Väder Ösmo

Följ Ösmo Fotboll