SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Skogås-Trångsunds FF Blå
3 - 0
Ösmo GIF FK 1
Skogås-Trångsunds FF Blå3 - 0Ösmo GIF FK 1

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 15 oktober, 16:00
Plats:Nytorps Mosse IP 1
Tävling:
Matchnummer: 151006151
Samling:14:15, Ösmo IP
Förlust mot Skogås Trångsund FF i avslutande seriematchen
2023-10-16 14:02

I söndags mötte vi Skogås Trångsund FF på bortaplan i den här säsongens sista match. Även till denna match så har vi lyft upp förstärkningar från F0809-laget, denna gång hann de till och med äta mellan deras match och vår match.

 

Vi har haft en bra stämning i laget efter Gothia cup, där vi fick ihop laget och alla spelare kom varandra närmare. På samlingen och uppvärmningen hade vi positiv energi med massa leenden och skratt, härligt när fotboll är roligt.

 

I matchinledningen så känner lagen på varandra och vi har fler halvchanser, bästa möjligheten till ledningsmål är när Felicia L så när friställer Shirin mellan mittbackarna. Istället är det Skogås som i den tjugosjunde matchminuten kommer till ett avslut från nära håll i vårt straffområde och de kan ta ledningen med 1-0. Vi försöker få till en kvittering, men det blir oftast tidiga avslut och skott utifrån som Skogåsmålvakten enkelt kan ta hand om.

 

I paus pratar vi om att fortsätta att spela bollen inom laget, att inte ha så bråttom till avslut och att inte försöka slå den avgörande passningen direkt.

 

Vi kommer ut i andra halvlek och försöker göra som vi sade i paus, men precis som i första så tar vi avsluten från distans istället för att söka oss in i straffområdet först. Nästa mål i matchen är det Skogås som gör, då de får in 2-0 i den femtioåttonde minuten. Strax efter ökar de på till 3-0 och lyckas sedan hålla undan till matchen är slut.

 

Vi gör en stark höst med tre bortasegrar mot Saltsjöbaden, Nockebyhov och Ingarö. Två förluster, hemma mot Sickla och borta mot Skogås Trångsund, samt en till förlust på WO mot Enskede. Tabellen kan snart summeras, Hammarby har två matcher kvar som spelas kommande helg, men redan nu kan vi se att det är en tät tabell med flera lag på samma poäng.

 

Närmast väntar dammatch imorgon tisdag för några av våra spelare, annars så är nästa matchtillfälle första helgen i november då DJ-serien i futsal drar igång. Vi kommer även träna inomhus en gång i veckan, återkommer med med info när vi fått svar på tid och dag från kommunen.

 


<< Tillbaka

 
 
Stöd Ösmo GIF fotboll
Huvudsponsor
Silversponsor
1935Klubben
Samarbetspartners

Väder Ösmo

Följ Ösmo Fotboll