SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till Ösmo GIF:s P09!
På lagsidan kan ni se träningstider, kommande matcher, läsa om truppen och kolla in senaste nyheterna om laget plus mycket mer.
 
Ösmo Marknad 25-26/5
2024-05-17 11:17

Hejsan,

 

Nu är det snart dags för årets stora händelse i Ösmo och för Ösmo Fotboll! 

 

Vi skulle behöva fler föräldrar som kan ställa upp. Nytt för i år är även att spelarna kommer att vara delaktiga. Men vi måste ha föräldrar till vissa åtaganden på marknaden så vi skulle behöva 5 st till på Lördagen 25/5 mellan 12-15. 

 

Det här genererar väldigt mycket intäkter till Ösmo Fotboll och gör att vi kan ha låga avgifter och bra utrustning så det är viktigt att vi hjälps åt för att det ska fortsätta så. 

 

Spelarna kommer att få kallelse när dom ska vara där. 

 

Tack på förhand!

 

//Ledarna P-09

Träningen är flyttad till Ösmo IP 1/2
2024-01-31 19:46

Ta med dubbla skor, löparskor och fotbollsskor. 
Klä er varmt, glöm inte mössa och vantar.

 

//Ledarna

Sista beställningsdag för väskan är 8/6
2023-06-07 10:06

På torsdag behöver vi skicka in listan för beställningen så om man vill beställa återkom till p09@osmofk.se idag eller senast imorgon med er beställning. Det verkar ingå tryck av namn och initialer som A.A och Anders. A eller A Andersson så återkom med det också när ni skickar in beställningen. 

 

//Ledarna 

Ösmo väska
2023-06-01 07:41

Är man intresserad att köpa denna väska, kostar 599kr (inklusive tryck) och finns inte i webbshoppen på Länna så vi kommer att lägga en beställning från föreningen för alla som skickar in till oss att ni vill beställa. Tänk på att det är bidande om man lägger en beställning. 

 

mejla till P09@osmofk.se så lägger vi till på listan. 

 

//Ledarna

Ösmo Marknad - Tillsammans skapar vi framtidens fotbollsstjärnor!
2023-05-25 10:20

Hej där!

 

Vi har något otroligt spännande att dela med oss av, något som kommer att göra skillnad för Ösmo Fotbollsklubb. Nu i helgen, den 27-28 maj, är det äntligen dags för årets mest efterlängtade evenemang - Ösmo Marknad!

 

Du undrar kanske varför just du är viktig för oss, och varför vi behöver ditt stöd och din hjälp. Låt oss förklara.

 

Ösmo Fotbollsklubb är mer än bara en klubb - det är en gemenskap, en familj. Våra spelare är våra hjältar, och deras drömmar och mål är våra. Vi är en ideell klubb, och det är tack vare dedikerade människor som du som möjliggör att vi kan fortsätta erbjuda en fotbollsverksamhet av hög kvalité till våra ungdomar.

 

Ösmo Fotboll är inte bara en plats där vi tränar och spelar matcher, det är också en plats där vänskaper skapas, självförtroende byggs upp och drömmar förverkligas. Vi vill se våra unga spelare växa, utvecklas och trivas, och för att göra det möjligt behöver vi stödja klubben ekonomiskt.

 

Det är här Ösmo Marknad kommer in i bilden. Marknaden är vårt mest betydelsefulla evenemang under året, och det är en fantastisk möjlighet för oss att samla in medel som direkt gynnar klubbens verksamhet. Varje insamlat öre går till att hålla medlemsavgifterna så låga som möjligt och förbättra våra anläggningar, som vi alla är så stolta över.

 

Det är i dessa ögonblick av gemenskap och enighet som vi verkligen kan göra skillnad. Genom att ställa upp och hjälpa till på Ösmo Marknad skapar vi inte bara en framtid för våra unga talanger, utan vi formar även en plattform för drömmar att bli verklighet. Din insats kan vara en livsförändrande upplevelse för de spelare som är aktiva i klubben.

 

Tänk på den känslan av glädje och stolthet du kommer att känna när du ser våra spelare springa på planen med ett leende på läpparna. Tänk på hur du, med ditt stöd och din hjälp, kan vara en del av något större, något som inte bara berör oss här och nu, utan även påverkar framtiden för varje ung spelare i klubben.

 

Så vi vädjar till dig att ställa upp och hjälpa till med de arbetsuppgifter som våra lag fått tilldelade. Tillsammans kan vi skapa underverk och förverkliga drömmar. Vi uppskattar allt stöd vi kan få.

 

Låt oss göra Ösmo Fotboll till något ännu större och vackrare. Låt oss inspirera våra ungdomar att tro på sig själva och sina drömmar. Tillsammans är vi starka, och tillsammans kommer vi att forma framtidens fotbollsstjärnor!

 

Vi ses på Ösmo Marknad, den 27-28 maj. Tack för att du är en del av vår fantastiska klubb och för att du gör skillnad.

 

Med vänliga hälsningar,

 

Mikael Holmberg                                     Tony Kullman

Ordförande                                               Ordförande

Ösmo GIF Fotboll                                     Ösmo Marknad

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Ösmo GIF Fotboll, 17/05 11:25 
Ösmo GIF Fotboll, 21/04 16:26 
Ösmo GIF Fotboll, 21/02 08:53 
Ösmo GIF Fotboll, 08/02 12:42 
 
Stöd Ösmo GIF fotboll
Huvudsponsor
Silversponsor
1935Klubben
Samarbetspartners

Väder Ösmo

Följ Ösmo Fotboll