SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till Ösmo GIF:s P09!
På lagsidan kan ni se träningstider, kommande matcher, läsa om truppen och kolla in senaste nyheterna om laget plus mycket mer.
 
Formuläret
2022-05-10 11:44

Vi vill påminna om att fylla i formuläret så vi kan lägga upp all info och killarna kan få tillågång till apparna. klicka här för att komma till formuläret.

Tack till er föräldrar som redan fyllt i och skickat in. 

 

//Ledarna P-09

Blandad info för kommande månader
2022-05-05 21:14

Som ni kanske sett (om inte så därav detta mejl) så har medlemsaviften för iår skickats ut och skulle varit betald i april. Men ibland så hamnar det i skräpposten så har ni inte fått den så kolla där.

 

Vill ni dela upp betalningen, kontakta info@osmofk.se eller kassor@osmofk.se

 

Det kommer även komma ut information om Roslagscupen 17/6-19/6 snart där varje spelare som ska följa med betalar 550kr. Som sagt så kommer det mer info om det senare hur det ska betalas och när och vad spelarna ska ha med sig.

 

Vi har även fått Kafeteriatiderna 20/5-22/5 och vad vi ska göra på Ösmo Marknad och alla kommer bli kallade till något av detta. Det kommer skickas ut tider för detta när schemat är klart. 

 

Spelarna vill gärna att ni fyller i formuläret vi skickade ut tidigare så dom kan registrera och använda SportAdmin appen.

Ni och spelarna kan följa våra matcher i Min Fotboll appen och Ösmo Gul/Svart P2009. För er föräldrar har vi även Facebook gruppen Ösmo P09 där vi delar information och ni själva kan kontakta andra föräldrar om spelaren behöver skjuts till bortamatcherna.

 

Mvh

 

Ledarna P-09

Bortamatcher
2022-04-27 09:48

Vi vill påminna om att vi samlas på plats på bortamatcher och behöver man skjuts så utnyttja Facebook gruppen Ösmo P09 eller prata med dom andra föräldrarna under träningen. Har man svarat ja till matchen och inte kan så måste man skicka sms till oss ledare att man fått förhinder. Det är inte okej att bara strunta i att komma och inte meddela oss, vi förstår att man kan få förhinder och annat kan komma upp med kort varsel. Blir vi meddelade kan vi ta med andra spelare så vi åker med fullt lag. 

 

I kallelserna står all info och har ni frågor så kontakta oss ledare.

 

Spelarna ska ha med sig matchshortsen och strumporna som bara ska användas till matcher inte till träningar. Matchtröja får man på plats då vi nu lämnar in laguppställning med nr redan innan matchen. 

 

Mvh

Ledarna P09

Protokoll från föräldramötet
2022-04-19 21:45

Nu kan ni hitta protokollet på hemsidan under Dokument och mappen Föräldramöten, bifogar det även i detta mejl. Har även lagt upp dokumenten vi gick igenom lite på föräldramötet för er som är intresserade av vad som gäller i 9 mot 9.

 

Föräldramöten » Protokoll föräldramöte Ösmo fotboll 2022.docx

 

Påminner även er att fylla i formuläret vi skickat ut och även skicka med lappen alla spelare fick med hem för ett tag sen som ska fyllas i av både spelare och målsman och lämnas till en av ledarna om ni inte redan gjort det.

 

Har ni några frågor så kontakta oss ledare. 

 

//Ledarna P-09

Från föräldramötet
2022-04-19 11:38

På föräldramötet tog vi upp att spelarna nu blivit så stora så dom också kan få kallelserna till träning och matcher och även följa andra aktiviteter laget har. 

 

Vi ber er därför att fylla i detta https://forms.office.com/r/XpyCEqhfm4 och skicka in till oss så fort som möjligt. Har ni några frågor så återkom gärna till oss ledare så ska vi försöka svara så gott vi kan. 

 

Dom behöver ladda ner en app som heter SportAdmin medlemsapp och kan även ladda ner appen Min Fotboll för att följa våra lag och se resultat. Ni föräldrar kan även vara med som rapportörer på matcherna om ni vill och underlätta för oss ledare som försöker coacha och rapportera samtidigt. 

 

Protokoll från föräldramötet kommer också snart skickas ut och läggas upp på hemsidan. 

 

Mvh

 

Ledarna P-09

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Ösmo GIF Fotboll, 13/05 13:05 
Ösmo GIF Fotboll, 12/05 16:03 
Ösmo GIF Fotboll, 12/05 11:20 
Ösmo GIF Fotboll, 09/05 08:48 
Ösmo GIF Fotboll, 06/05 07:17 
 
Stöd Ösmo GIF fotboll
Huvudsponsor
Silversponsor
1935Klubben
Samarbetspartners

Väder Ösmo

Följ Ösmo Fotboll