Ösmo Fotboll Årets Förening 2019!!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Årets Ledare Ösmo Fotboll 2019
Här presenteras dom nominerade till Årets Ledare i Ösmo Fotboll. Nomineringarna och motiveringar har gjort av medlemmar i Ösmo Fotboll. Nu är det upp till alla att ge er favorit er röst. Röstningen kommer att vara öppen fram till fredag 15/11 kl 08:00
Dom nominerade är:
Linda Nyberg F06/07
Therese Edenborg F10/11
Ledarstaben P10
Roger Nyberg DAM
Jesper Ekmark P04
Håkan Kindberg P12
Stefan Gunnarsson P01
Emil Almqvist F06/07
Jens Sandgren F04/05
Micke Karlsson P09
Caroline Alvarmo Hagner P07
Anna Holmberg P05
Conny Norberg P10
Tommy Krantz Herr
Daniel Kjellström P05
Ulf Andersson Herr
Ledarstaben P05
   


Nedan kan ni läsa nomineringarna

För att rösta klicka här!


Conny Norberg P10
För att han alltid är så positiv och peppande med killarna, både under träning och vid matcher. Berömer dem hela tiden, så att de växer både som person och spelare. Sen att han dessutom under matcher hinner med och tar sig tid att även berömma och peppa spelare i motståndar lag är beundransvärt. En stor förebild för våra barn och för klubben! Ser alla i laget. Både på plan och utanför plan. Får barnen att känna att dom är en viktig del i laget.
Jesper Ekmark P04
Har verkligen lyft upp P04 till ett bättre lag. Trots lite strul i laget så har han stått upp för oss och lägger hela sin själ på oss killar i laget. Hoppas att fler ser vilket bra jobb du gör för oss i laget.
Anna Holmberg P05
För att hon är på fotbollsplanen i ur och skur för att laget ska kunna träna tillsammans. Hon är lugn och trevlig men noga med att de ska sköta sig och vara seriösa i sitt tränande och spelande. Hon har en dialog med oss föräldrar och vill att vi tillsammans ska ta ansvar för spelarna så att de kommer på träningar och att när de är där tar vara på tiden. Hon ser alltid till att spelarna kommer till matcher även om vi föräldrar har svårt att följa med eller skjutsa. Det känns att hon är genuint intresserad av fotboll och av sitt fotbollslag. Väldigt glad att min son får ha henne och de andra tränarna i laget.

Att ha kämpat i många år för att få ihop lag fick dom i år gå ner till att spela 7 mot 7, då spelar-antalet inte skulle klara av 9 mot 9. Hårt jobb med att få in spelare har nu resulterat i att dom kommande säsong kommer klara av 11 mot 11 och spelartruppen har växt till 16 spelare! Fantastiskt bra jobb
Caroline Alvarmo Hagman P07
För deras otroliga engagemang i deras ledarskap. De "ser" och tar sig tid för alla grabbar trots väldigt stor spridning i kunskapsnivå i gruppen - alla behandlas med likvärdig respekt.
Therese Edenborg F10/11
Du jobbar i det tysta en lagledare som gör det lilla extra varje gång. Finns med i omklädningsrummet match som träning. Du är en av anledningarna till att våra tjejer fortsätter med fotbollen. Fantastiskt att du engagerar dig som du gör - lycka för såväl tjejerna som oss föräldrar. Tack!
Jens Sandgren P01 & F04/05
Jens har i över 10 års tid lagt ALL sin tid och energi på Ösmo fotbollSer alla spelare i klubben, kan namnen på dom flesta.
Pratar, peppar och uppmuntrar alla medlemmar i klubben. Är en förebild för många unga spelare. En engagerad ledare med stort Ösmo hjärta.
Även en mycket omtyckt och uppskattad domare, även från våra motståndare.
Micke Karlsson P09 & Dam
Han har växt som ledare och person i mina ögon, han är fantastisk med barnen han tränar. Otroligt pedagogisk. Man ser att barnen mår bra i hans närvaro, dem lyssnar och utvecklas. tränare för P09
Tommy Krantz Herr
Han motiverar spelare på bra sätt och han vet vad han gör för sitt lag ,för att laget ska kunna bli bäst på fotboll.
Ulf Andersson Herr
Ger alla spelarna i a-laget den bästa förutsättningen att kunna prestera på topp med slit och preparering inför både match och träning samt att han sätter Sörman på plats i brottning när det behövs. Ett stort kugghjul för att lag-maskinen ska rulla framåt.
Emil Almqvist F06/07
För att han har stora ambitioner, stort ansvar, mycket bra engagemang och är väldigt duktig på det han gör, en mycket bra tränare!
Stefan Gunnarsson P01
För att plikttroget år ut och år in servat pojkar -01-02 som lagledare. Han har med stort engagemang sett till att laget och tränarna fått bästa möjliga förutsättningar med tider, material, information och mycket mycket annat. Han är inte den som syns och hörs mest men han har gjort enormt mycket för laget och föreningen. Det är väl vad fotboll handlar om, att vara lagspelare både på och utanför planen.
Daniel Kjellström P05
Daniel är en snäll och god människa och han vet vad han ska göra inom träning, han vet hur man ska träna och hur man ska göra för att inte skada sig. Han peppar, tycker att respekt är jätte viktigt och han kan va hård ibland men han vill bara vårt bästa
Håkan Kindberg P12
Han motiverar barnen genom lek och en stor portion tålamod att alltid göra det bästa utifrån var och ens förmågor. Han är respekterad och omtyckt av så väl barn som föräldrar. Håkan har också lyckats engagera och motivera föräldrar till barnen att finnas där de behöver, många gånger under både träning och match kommer föräldrar fram och visar sin uppskattning för hans tydliga och klara ledarskap. Tillsammans med Jonny och Teresia har dom under denna kort sett till att killarna fått spela många cuper och byggt upp en fin gemenskap i laget.
Roger Nyberg
Roger Nyberg är en fantastisk ledare med sitt otroliga engagemang för Ösmo GIF Fotbolls hela förening, styrelse, anläggningen, sportgruppen värdegrund, tjejfotboll och som ledare för Damlaget. Han har under flera årtionden varit en engagerad ledare och en mycket uppskattad styrelseordförande och engagerad i flera olika projekt som under många års arbete gör det lätt för andra att ta över och driva föreningen vidare. Han har varit helt tongivande till den organisation vi har idag. Som ledare har han under flera år lyft vår tjej- och damsektion att hela tiden utvecklas, få fler spelare att fortsätta under flera år med sin positiva inställning, otroliga engagemang både på och vid sidan om planen skapa engagemang och få alla tjejer att trivas både på och utanför planen. Med ett medvetet och strategiskt arbetssätt har ledarna lyckats få ihop spelare från både yngre led, spelare från Nynäshamns tjej- och damlag till att bli ett homogent fotbollsgäng.Laget/en har krönt framgångar i såväl serien som cuper som ses som ett bevis på att dessa ledare lyckats förmedla både glädje, respekt, långsiktighet och engagemang!
Ledarstaben P10
Trots att denna grupp nästan består av 30 barn så lyckas ledarna utveckla barnen på ett bra och lekfullt sätt, det finns tydliga regler som gör att barnen lär sig att visa hänsyn till varandra. Att vara ledare för en så stor grupp med barn som fortfarande är relativt små är en stor utmaning som jag tycker dessa ledare klarar av på ett ypperligt sätt
Linda Nyberg F06/07
En som jobbar sten hårt för tjej fotbollen i föreningen, Finns ingen mer genuin och snäll som hon. Vill alltid allas bästa och gör allt för laget
 
Stöd Ösmo GIF fotboll
Huvudsponsor
Silversponsor
1935Klubben
Samarbetspartners

Väder Ösmo

Följ Ösmo Fotboll