Välkommen till Ösmo GIF Fotboll
För att bli ny medlem, klicka här.

Ösmo GIF Fotboll är idag en av Nynäshamns kommuns största idrottsföreningar med fler än 550 medlemmar varav ca 50 ledare.

Med våra fina värderingar är vi en förening att vara stolt över. Vi verkar för att skapa de bästa förutsättningarna att utveckla så många fotbollsspelare som möjligt så länge och så bra som möjligt.

Ösmo GIF Fotboll:s värdeord är:
GLÄDJE, RESPEKT, LÅNGSIKTIGHET och ENGAGEMANG.
Kallelse till Årsmöte
2021-02-27 11:13

Ösmo Fotboll kallar alla medlemmar över 16 år till Årsmöte 2021

Söndagen: 28 mars

Klockan: 17:00

på Ösmo IP

På mötet behandlas stadgeenliga ärenden.

Styrelsen har utarbetat ett förslag på nya stadgar inför kommande årsmöte. Förslaget utgår från RF:s normalstadgar för idrottsförening. De nya stadgarna beskriver bl.a. på ett tydligare sätt vårt ställningstagande vad gäller Idrottsrörelsens verksamhetsidé, vision och värdegrund, se utdrag från RF:s stadgar som ligger sist i förslaget till nya stadgar.

ÖGIF Stadgar godkänd av styrelsen 6 feb 2021.docx »

Agenda med tillhörande dokument finnas tillgängliga för medlemmarna senast en vecka före årsmötet, i klubblokalen Ösmo IP.

Motioner till mötet skall vara inne senaste den 28 februari 2021.

Skicka din motion till

info@osmofk.se

Var med och påverka!!

Välkomna!

Uppdatering Covid -19
2021-02-25 21:41

Info från Stockholms fotbollsförbund:

" Igår den 24 februari meddelade FHM att man från den 1 mars ändrar sina restriktioner. Det kommer inte att vara tillåtet att vare sig arrangera eller delta i enstaka matcher så som träningsmatcher och läger för några spelare, oavsett ålder. Detta gäller både inomhus och utomhus. Det betyder tyvärr att tänkta ”Sportlovscamper” inte kan genomföras.

Seriepremiärerna närmar sig och vi är nu i ett kritiskt läge. Vi vill göra det vi kan för att få chansen att starta serierna som planerat.

Vi hoppas att alla följer restriktionerna på bästa sätt för att maximera chansen att få spela fulla serier under 2021.

Tänj inte på gränserna "

Håll i, håll ut och framförallt håll avstånd!  :)

Ladda ner medlemsappen Ösmo Fotboll
2021-02-15 13:41

MedlemsAppen kan du som medlem få full koll på föreningsvardagen och kan vara säker på att du inte missar något!

Appen innehåller bland annat:

- Nyheter (få alla nyheter från alla kopplade personer i ett flöde)
- Kallelser
- Kalender
- Kontakter
- Utskick

Ni som inte har laddat ner, Gå in och ladda ner den idag!

Appstore (iOS): https://itunes.apple.com/se/app/sportadmin-medlemsapp/id1225556243

Google Play (Android): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sportadmin.medlemsapp

Alla som använder MedlemsAppen kan nu prenumerera på sin kalender via appen!

Gå in i MedlemsAppen, öppna fliken Kalender, klicka på kalenderikonen uppe till höger och aktivera prenumerationen. Sen dyker dina aktiviteter upp i kalenderappen på din enhet!

Bra att veta att funktionen just nu bara finns om du har en iOS-enhet.

Tips! Vill du bara prenumerera på en specifik persons aktiviteter (men har flera personer i din app)? Filtrera först bort de personer du inte vill ha med i prenumerationen med personfiltret längst uppe till höger, och skapa sedan din prenumeration genom att klicka på kalenderikonen!

Om ni har några frågor eller funderingar når ni SportAdmin på info@sportadmin.se

Info ang. Ösmo IP
2021-01-31 19:21
Ösmo fotboll har tagit beslut om att försöka ha en snöfri plan från med 1 februari i år eftersom rekommendationerna i år är att man helst ska bedriva utomhus-träning!
Anläggningsföreningen har idag påbörjat plogning av planen.
OBS! Snöfri plan betyder inte spelbar plan , här måste vi ha hjälp av väder-gudarna för att planen ska vara tillräckligt mjuk att spela på.
Så länge det är minusgrader är planen hård och det är väldigt stor risk för halka!
Som vanligt är planen stängd när den är snötäckt, även om det bara är ett tunt lager, allt för att snön inte ska trampas ner i mattan och sen frysa till is.
Då tar det ännu längre tid att få planen spelbar.

Med hopp om att vi snart kan ses på Ösmo IP!
Uppdatering Covid -19
2021-01-22 19:03

Kommunen öppnar upp igen!

För Ösmo Fotboll innebär det följande fr.o.m. den 25/1

Förändringarna förutsätter att inga ytterligare restriktioner mm meddelas av regering, smittskydd eller andra myndigheter innan de träder i kraft!

-Utomhusanläggningar öppnas för föreningsverksamhet för alla åldrar

-Inomhusanläggningar öppnas för föreningsverksamhet för barn och unga födda 2005 och senare

-Samtliga lokaler kommer att ha skyltar där maxantal besökande anges.

-I Vanstahallen, Sunnerbyhallen och Stora Vika gäller MAX 25 personer samtidigt i hallen!

I Tallbackaskolan MAX 15 personer! Antalet är beräknat utifrån dels varje enskild lokals yta men även för att undvika trängsel i korridorer, entréer mm.

-Omklädningsrum kommer att hållas stängda

-Föreningar uppmanas att följa de olika special- och specialdistriktsförbundens rekommendationer för smittsäker träning för just deras idrott

Ovanstående gäller i första hand t.o.m. den 7 februari men kan komma att förlängas eller förändras.

Smittoläget i regionen är fortsatt väldigt allvarlig. Vi har alla ett stort ansvar att följa Folkhälsomyndighetens föreskrifter och kommunens bestämmelser

Ösmo Fotboll har som mål att ha en spelbar plan på Ösmo IP från och med den  1  Februari och vi håller tummarna att vädret är med oss

Svenska fotbollsförbundets sammanfattning - nuläge för fotbollen

• Yrkesidrottslag får både träna och spela matcher.
  • Barn födda 2005 och senare får träna, både inomhus och utomhus, samt spela enstaka matcher.
  • De som är födda 2004 och tidigare (och som inte är yrkesidrottare) får träna, men inte spela match.
FORTSÄTT TA HAND OM VARANDRA OCH HÅLL ER FRISKA!