1935-Klubben

ÖSMO FOTBOLL ÅRSMÖTE 2017
Ösmo fotboll kallar samtliga medlemmar till årsmöte.

Söndagen 19/3-2017
Klockan 19:00
Klubblokalen Ösmo IP

På mötet behandlas stadgeenliga ärenden

Var med och påverka!

Välkommen!

Motioner till årsmötet skall vara inne senast den
5 Mars 2017
Full fart på IP i helgen
2017-02-20 11:13
Dam och herrlaget tränade på IP i helgen
Nu i helgen var flera lag igång med sina första ute träningar.
Snart börjar seniorlagen att spela träningmatcher
Snart är IP spelbar
2017-02-15 19:37
Ett stort tack till alla spelare och ledare som var på IP ikväll och hjälptes åt att få bort den isskorpa som hade bildats. Nu hoppas vi på mer milda dagar.
Succe för knattefotbollen
2017-01-30 10:14
I söndags var det dags för knattefotbollen att göra träningspremiär för 2017. Närmare 50 barn var på plats och tränade. För många var det den första fotbollsträningen någonsin. Det var en mix mellan fotbollsövningar och lek som det bjöds på i Vanstahallen.
Knattefotbollen i Ösmo kommer att var på söndagar 09:30 i Vanstahallen fram till 12 Mars då vi hoppas att vädret tillåter oss att flytta träningarna till Ösmo IP.
Tommy Krantz ny tränare för herrlaget
2017-01-23 09:50
Tommy Krantz
Nu har Ösmo Fotboll gjort klart med ny huvudtränare för herrlaget. Det är med stor glädje vi kan presentera Tommy Krantz som ny huvudtränare för herrlaget.
Tommy har under dom senaste åren hjälpt Ösmo Fotboll med att utbilda tränare. Tommy har en lång karriär som tränare på Elit nivå. Han har haft Bla. Assyriskas Tips Elit lag, Assyriska A-lag, Södertälje FK mm. Idag är han även distrikts Förbundskapten och Fotbollsutvecklare för Sörmlands FF

”Att få in Tommy i herrlaget är viktigt för oss även som förening”, säger Ordförande Kaj Edenborg ”Nu kan vi fortsätta bygga organisationen runt Tommy och Anders och försöka ge vårt herrlag de bästa förutsättningar kommande säsong”.

Anders Almqvist fortsätter som assisterande tränare denna säsong och nu är planering och träningar igång med full fart mot premiären i i början av April.
Olivia bäst på plan i CUP kommunal!
2017-01-23 08:36
Fotograf: Peter Sonander https://www.facebook.com/FotografPeterSonander/?fref=nf
iI helgen som var så spelade Olivia Nyberg Carlsson slutspel i CUP Kommunal för Sörmlands distriktslag.
Oliva spelar till vardags i vårt damlag. Första matchen var mot ärkerivalen Stockholm och där blev det tyvärr förlust med 6-2. Men Olivia noterades för en assist.
Andra matchen så stod Uppland för motståndet och då vändes siffrorna 6-2 till Sörmlands fördel. Här så visade Oliva ”Giffen anda” och gjorde ett mål och två målgivande passningar. Olivia utsågs till matchens lirare mot Uppland.
Stort grattis och bra jobbat Oliva!
Tyvärr så vann Stockholm sin match mot Uppland så Sörmland gick inte vidare till Final i Cup Kommunal