Landslaget fotbollsskola 2017
Välkommen till Svenska Fotbollslandslagets och
Ösmo fotbolls Sommar fotbollsskola

19-22 juni-2017 På Ösmo IP
För 11:e året i rad arrangerar vi Landslagets fotbollsskola för dig mellan 6-13 år.
Ösmo Fotboll står som arrangör.
Men oavsett om du spelar fotboll i Ösmo Fotboll eller någon annan klubb.
Eller kanske inte spelar fotboll men vill prova på,
 så är du välkommen att anmäla dig.

Tidigare års fotbollsskolor har blivit succé med nästan 100 deltagare så skynda dig att anmäla dig till sommarens stora händelse.

Priset för 4 dagars fotboll är 900kr per deltagare.
Måndag – Torsdag 09:30 -15:00

Då får du följande:
· Lunch varje dag
· Svenska Landslagets T-shirt
· Svenska Landslagets vattenflaska
· Svenska Landslagets Fotboll
· Landslagskortet
· Samt en riktigt kul vecka

Sista anmälningsdag är 22/5-2017
Sista dag för betalning är 30/5-2017

Det är viktigt att anmälning och betalning sker i tid då Svenska Fotbollsförbundets leverantör har deadline för när de kan garantera utrustning till de olika lägren som går runt om i Sverige

Vi ses i sommar!
Våffelcup - Succé i år igen!
2017-04-20 08:55
Den 17 april så gick den traditionsenliga våffelcupen av stapeln på Ösmo IP. Ett stort antal spelare från Ösmo GIFs 7-manna lag samlades och blandades och skapade nya lag. Allt från Real Madrid till Manchester United var representerade.
Det blev några intensiva speltimmar där alla lag fick spela minst 5 matcher. Under tiden som matcherna spelades stod lyckliga föräldrar och gräddade våfflor för glatta livet. I år serverades det ca. 900 våfflor med grädde och sylt! Fantastiskt!

Bilder från dagen hittar ni här

Våffelcupen kommer tillbaka 2018!
Städ och fixardag på IP.
2017-04-09 13:55
Idag har alla 5 och 7 manna målen fått nya nät.
Altanen och alla möbler har fått olja på sig. Det har plockats skräp på hela området. Röjsågen gick för fullt runt parkeringen. Ett stort tack till alla som var på plats och hjälpte till.
Arbetsdag för fotbollen på Ösmo IP 9/4
2017-04-07 10:22
Nu på söndag 9/4 är det dags att vårrusta Ösmo IP. Vi ska göra IP redo för säsongens alla matcher och träningar.
Vi startar kl 10:00 och håller på fram till 13:00

Ett perfekt läga att ta tag i alla dom delar vi hade med på att bevara och utveckla Ösmo IP från ledarkonferensen

Så alla medlemmar ta med er arbetshandskar och ett glatt humör till Ösmo IP nu på söndag så gör vi vårt fina Ösmo IP ännu finare.
Listan är lång på vad som behöver göras. Så ju fler av er som kommer ju mer hinner vi beta av från listan.

Självklart bjuder vi på korv och kaffe till dom som hjälper till
Välkomna
// Anläggningsgruppen Ösmo Fotboll
Landslaget fotbollsskola 2017
2017-04-05 21:33

Välkommen till Svenska Fotbollslandslagets och
Ösmo fotbolls Sommar fotbollsskola

19-22 juni-2017 På Ösmo IP

Ösmo Fotboll står som arrangör.

Men oavsett om du spelar fotboll i Ösmo Fotboll eller någon annan klubb.
Eller kanske inte spelar fotboll men vill prova på,
 så är du välkommen att anmäla dig.

Priset för 4 dagars fotboll är 900kr per deltagare.
Måndag – Torsdag 09:30 -15:00

Då får du följande:

· Lunch varje dag
· Svenska Landslagets T-shirt
· Svenska Landslagets vattenflaska
· Svenska Landslagets Fotboll
· Landslagskortet
· Samt en riktigt kul vecka

Sista anmälningsdag är 30/5-2017
Sista dag för betalning är 10/6-2017

Vi ses i sommar!

Spelhelg på Ösmo IP 1/4-2/4
2017-03-28 09:19
Nu i helgen så arrangerar Ösmo Fotboll Fotbollens dag på Ösmo IP. Det innebär att samtliga ungdomslag spelar matcher under helgen på Ösmo IP.

På lördag 1 April är det 5- och 7-manna lagen som spelar matcher. På söndagen 2 April är det 11-manna lagen tur att spela matcher.

Självklart är kafeterian öppen och denna dag är grillen tänd där det grillas hamburgare.

Så kom till Ösmo IP och heja fram våra ungdomslag.

Mer information om matchtider, klicka här.