Välkommen till Ösmo GIF Fotboll!
För att bli ny medlem, klicka här.

Ösmo GIF Fotboll är idag en av Nynäshamns kommuns största idrottsföreningar med fler än 550 medlemmar varav ca 50 ledare.

Med våra fina värderingar är vi en förening att vara stolt över. Vi verkar för att skapa de bästa förutsättningarna att utveckla så många fotbollsspelare som möjligt så länge och så bra som möjligt.

Ösmo GIF Fotboll:s värdeord är: GLÄDJE, RESPEKT, LÅNGSIKTIGHET och ENGAGEMANG.
BLACK FRIDAY = pengar till Ösmo GIF Fotboll
2019-11-29 08:08
Du vet väl att alla dina nätköp och julklappar kan ge pengar tillbaka om du går via Sponsorhuset?

Både du och Ösmo GIF Fotboll tjänar på det utan att det kostar dig något extra.

Nu har årets shoppingdag BLACK FRIDAY startat.

Det innebär grymma rabatter hos nästan alla nätbutiker som t.ex.: CDON, NA-KD, Ellos, Stadium, Åhlens, Lekmer, Apoteket, Adlibris, Gymgrossisten och Bodystore.

Se alla grymma erbjudanden här:
FotbollsExpo
2019-11-24 20:57
Sveriges största fotbollsfestival till Friends Arena

1–2 februari slås dörrarna upp för Sveriges första och största fotbollsfestival i sitt slag. Besökare kommer få uppleva en rad såväl fysiska som digitala fotbollsaktiviteter, testa på utrustning, utmaningar, street fotboll, Nordens största e-sportturnering m.m. Utöver alla upplevelser ges chansen att träffa tv-profiler, förbundskaptener och fotbollsspelare. Tvådagarsfestivalen samlar allt som gör fotbollen fantastisk!

VI ERBJUDER BILJETTER TILL FESTIVALEN, SEMINARIER OCH FÖRTUR ATT PROVA NYASTE TEKNIKEN INOM FOTBOLL!

Kom och testa nya generationens fotbollsteknik
Ett exceptionellt tillfälle att ta med sig idéer och kunskap vidare till lagen inom er klubb. Vi vill ge er möjligheten att prova på de senaste funktionerna från Goal Station och Toca utan köer och väntetid. FotbollExpo erbjuder er klubb att besöka festivalen under fredagen 31/1 för att se och prova den absolut senaste tekniken inom fotbollen.

Upplev festivalen
På arenan under festivalhelgen kommer ni också möta många andra intressanta utställare som cup-arrangörer, rehab, medicinteknik, analys, kost, träning- och spelutveckling etc. Ett utmärkt tillfälle att se sig omkring och få nya idéer och kontakter. Biljetten gäller söndag 2/2.

Läs mer om FotbollsExpo här

Seminarier
Fotbollen spelar en allt större roll i samhället. Kom och lyssna på goda exempel från fotbollen och näringslivet för att inspireras, och eventuellt ta vidare i er förening, av de samhällsinsatser som görs inom fotbollsvärlden.
Lördagen 1/2 kl 10.00 – 14.30 på Clarion Hotel.

Uppge kod: ÖSMOGIF när ni bokar biljetter, så går 10% tillbaka till klubben :)

Klicka här för att boka din biljett

Årets ledare blev
2019-11-21 18:52
Anna Holmberg, tränare P05
Lördagen 16/11 hölls Ösmo Fotbolls egen gala och medlemmarna röstade i år fram Anna Holmberg , tränare i P05 , som årets ledare!
För att i många år kämpat med att hålla ihop sitt lag och kriga för killarna, i år skulle de ha spelat 9 mot 9 men fick gå ner och spela 7 mot 7 då det inte fanns tillräckligt med spelare!  Under året har truppen växt och nu är de så pass många att dom kommer klara av att spela 11 mot 11 kommande säsong :)
Stort Grattis till en underbar tjej med stort föreningshjärta och som alltid är glad och positiv!

Årets Utmärkelse från Styrelsen gick till Roger Nyberg och Jens Sandgren
för deras engagemang och arbete i föreningen.

Priser delades även ut i Dam och Herrlag:

Dam:
Årets Nykomling: Emilia Dahlborg
Årets Träningstjej: Sofia Tjädersten
Årets Assistdrottning: Linnea Dahlborg
Årets Skyttedrottning: Amanda Byström
Mest värdefulla spelare (tränarnas val): Sanna Nyberg
Mest värdefulla spelare (spelarnas val): Sarah Hagman

Herr:
Årets Back: Johan Almqvist
Årets Mittfältare: Jesper Nyberg
Årets Forward: Felix Cederlund
Årets Giffen Spelare: Adam Nordmark Friberg
Mest värdefulla spelare: Jesper Nyberg
Cafeterian stänger
2019-10-22 15:03
Alla seriematcher är slut och vintern närmar sig!
Nu på TORSDAG 24/10 är sista dagen som cafeterian är öppen för i år!
Passa på att använda upp era cafeteria kort för 2019 (som inte gäller nästa år.)

STORT TACK till alla föräldrar och cafeteria-ansvariga som har bemannat cafeterian på match-helgerna under året.
Vi är enormt tacksamma för ert engagemang!!

Har ni förslag till förbättringar av cafeterian, maila info@osmofk.se

Tack för i år :)
Ösmo Fotboll utnämnd till årets förening av Nynäshamns kommun
2019-09-28 09:14
Nynäshamns kommun har äran att förmedla, att Ösmo GIF Fotboll erhåller ett pris som ÅRETS FÖRENING.

Beslutet togs av Kultur- och Fritidsnämndens arbetsutskott i samverkan med kultur och fritidsavdelningen.

Motivering:
Ösmo GIF fotboll, är en ständigt växande förening som följer med i utvecklingen och arbetar efter Riksidrottsförbundets riktlinjer ”Idrott för alla i alla åldrar”. Föreningens engagemang märks i utbudet av nya aktiviteter som Fotboll Fitness och för de som vill bedriva fotboll på motionsnivå, oavsett kunskapsnivå, ålder och fysisk form. Man erbjuder också ”Gå Fotboll” för gruppen 55+.
Dessutom arbetar föreningen aktivt med jämlikhet och satsar på att få fler tjejer intresserade av fotboll.
Ösmo GIF fotboll är kommunens största ungdomsförening med 400 aktiva ungdomar i åldern 7-20 år.

Prisutdelning sker i samband med Kulturfesten lördagen den 5 oktober kl. 20.00 på Folkets Hus.