FOTBOLLSSKOLAN "Lira Blågult" 17 - 20/6 2019

Välkommen till Ösmo GIF Fotboll!
För att bli ny medlem, klicka här.

Ösmo GIF Fotboll är idag en av Nynäshamns kommuns största idrottsföreningar med fler än 475 medlemmar inklusive ca 60 ledare.

Med våra fina värderingar är vi en förening att vara stolt över. Vi verkar för att skapa de bästa förutsättningarna att utveckla så många fotbollsspelare som möjligt så länge och så bra som möjligt.

Ösmo GIF Fotboll:s värdeord är: GLÄDJE, RESPEKT, LÅNGSIKTIGHET och ENGAGEMANG.
Kansli kvällstid
2019-04-23 17:02
Från och med ikväll så har kansliet öppet måndagar och tisdagar 18.00-19.30
Då kan ni träffa styrelsemedlemmar, prova kläder eller om ni har några frågor.
Ikväll kan ni träffa våran nya ordförande Pernilla Gefvert :)

Nytt telefon nr till kansliet:  08- 12202220
MATCHER ANNANDAG PÅSK
2019-04-22 09:36
Kom och se våra ungdomar spela fotboll och ta en paus från påskäggen :)
Köp en glass i cafeterian och sätt er i solen och njut av matcherna

10.00  F06/07 - Farsta

11.30 P06 - Hanviken

13.15  P11 - Haninge

15.00  P03 - Värmdö

17.00  P01 - Saltsjöbaden

19.00  F04/05 - Vendelsö
GLAD PÅSK ÖNSKAR ÖSMO FOTBOLL!
2019-04-18 09:12
                         GLAD PÅSK ÖNSKAR ÖSMO FOTBOLL
Match ikväll
2019-04-17 11:47
Ikväll Onsdag 17/4 kl. 20.00 startar div 5 reserv serien!
Ösmos herrar tar emot Roslags-Kulla IF
Kom till Ösmo IP och heja fram herrarna innan ni åker till Blåkulla :)
Herr A
5 Snabba frågor till Tommy inför premiären
2019-04-12 11:59, Herr A
Premiären närmar sig och vi sprang på huvudtränaren Tommy Krantz på IP.

Så vi passade på att ställa några snabba frågor inför fredagens premiär mot FC Iliria Stockholm.

Hur är läget i truppen så här några dagar innan seriepremiären?
- Läget är bara bra, vi har i princip samma trupp som förra säsongen. Vi har några juniorer som är med och tränar vilket känns mycket positivt och jag är övertygad om att någon eller några av dom kommer att debutera i A-laget

Har försäsongen motsvarat era förväntningar?
- Försäsongen har varit bra med en bra mix av inomhus och utomhusträningar samt ett lyckat läger på Åland inför seriestart.
Det är alltid bra uppslutning och inställning på försäsongen

Någon spelare som överraskat nu de första månaderna på året?
- Lagspelaren är den som överraskat mest, det jag syftar på är de enskilda spelarnas vilja och drivkraft att vilja organisera sig och anpassa sig efter laget och speliden.
Det är en positiv överraskning att se samtliga spelare ta steg i sin utveckling som lagspelare och därigenom få ut mer av sina egna spetsegenskaper

Har ni någon koll på de andra lagen i serien, finns det något lag att se upp för?
- Vi känner till en del lag vid namn men det är omöjligt att förutsäga vilken kvalité och nivå dom håller då spelaromsättningen är stor och dagsformen på spelarna kan variera väldigt mycket. Det kommer att bli många jämna och tuffa matcher som säkert kan svänga fram och tillbaka resultatmässigt under matchen

Vilken plats hamnar GIF på när serien är slut i oktober?
- Vi kommer att ha den placering som är resultatet av vår inställning, vår tillgänglighet på spelare och vår förmåga att göra det vi är bäst på så ofta som möjligt.

Webb-redaktionen tackar Tommy och önskar honom och laget stort lycka till ikväll fredag 12/4 på Ösmo IP. Matchstart 19:30

Självklart passade vi på att bjuda in tränarstaben i herrlaget till Studio Ösmo och detta kommer lite längre in i säsongen.