Välkommen till Ösmo GIF Fotboll
För att bli ny medlem, klicka här.

Ösmo GIF Fotboll är idag en av Nynäshamns kommuns största idrottsföreningar med fler än 550 medlemmar varav ca 50 ledare.

Med våra fina värderingar är vi en förening att vara stolt över. Vi verkar för att skapa de bästa förutsättningarna att utveckla så många fotbollsspelare som möjligt så länge och så bra som möjligt.

Ösmo GIF Fotboll:s värdeord är:
GLÄDJE, RESPEKT, LÅNGSIKTIGHET och ENGAGEMANG.
Information från klubbhuset: Materialansvarig och Ledaransvarig i Ösmo Fotboll!
2021-12-21 10:01
Petri Lehtimäki och Tommy Krantz

Vi har från och med 1 januari en ny materialansvarig: Petri Lehtimäki som kommer ansvara för klubbens materiel. Vi är oerhört glada i styrelsen att Petri åtagit sig den viktiga uppgiften som materialansvarig och vi återkommer med mer information kring rutiner osv. om material.

Utöver materialansvarig har vi skapat rollen Ledaransvarig för att fortsätta vår strävan att hela tiden utvecklas som förening och klubb.

Vi vill på detta sätt anta de utmaningar som ligger framför oss och för att behålla och förstärka Ösmo GIF position som Södertörns bästa förening/klubb.

Tommy Krantz har tackat ja till att ta på sig rollen som Ledaransvarig.

Ledaransvariges uppgift blir att vara ett bollplank och en guide i den dagliga verksamheten för klubbens ideella ledare.
Ledaransvarig ansvarar för att ledare ges möjlighet att utbildas både externt och internt.

Ledaransvarig skall fortsätta arbetet med den Gula tråden vilket syftar till hur vi:

* Utbildar och utvecklar våra ledare och spelare.
* Planerar och genomför våra träningar och matcher.
* Samarbetar mellan lag inom och mellan olika spelformer.
* Ger spelare och ledare förutsättningar att identifiera sig med föreningens ledord.

Vi kommer återkomma med mer information om långsiktiga och kortsiktiga mål.

För frågor kring de nya rollerna, kontakta ordförande på ordforande@osmofk.se

Välkommen Ösmo Fotbolls nya ordförande Mikael Holmberg!
2021-12-17 11:23
Mikael Holmberg - Ordförande Ösmo Fotbollsklubb

Vid det extra årsmötet som hölls den 15 december 2021 valdes Mikael Holmberg till ny ordförande för klubben.

Grattis! En riktig sportfråga, hur känns det?
Tack! Jo, det känns riktigt bra. Jag fick frågan av valberedningen för ett tag sedan och har funderat kring vad det innebär att kliva in som ordförande i en av Nynäshamns största idrottsklubbar. Det är förstås en ära men också en utmaning som jag ser fram emot.

Så, vem är du?
Nynäshamns bo, 46 år – har dock bott i många år i Ösmo och har två barn som spelar i Ösmo Fotboll. Driver ett företag som har sitt huvudkontor nere i Nynäshamn. Förutom det så spelar jag badminton och padel. Jag är också ordförande i Ösmo Badmintonklubb.

Vad fick dig att ta uppdraget som styrelseordförande?
Det finns stor potential i klubben. Det finns många bra idéer som vi måste ta fasta på och utveckla. De senaste åren har ju klubben stått lite still men det beror ju till största del av pandemin. Nu behöver vi starta om och få klubben levande igen! Vi ska hitta tillbaka till hjärtat i klubben!

Vi adjungerar även in Roger Nyberg i styrelsen som kommer agera lite mentor till mig vilket känns tryggt särskilt eftersom Roger har en gedigen bakgrund inom Ösmo Fotboll.

Vad händer härnäst?
Nu blir det julledighet med familj och vänner sen startar vi upp i januari med budget och planeringsmöte samt även en ZON-träff med Haninge/Nynäshamn, Huddinge samt Botkyrka/salem som StFF arrangerar.

ZON-träffen innebär att StFF strategi ”Bättre matchmiljö” och ”Ännu bättre ledare” presenteras. Det kommer också att pratas projektstöd och möjlighet att knyta kontakter och utbyta erfarenheter sinsemellan klubbarna.

Vi i styrelsen kommer att informera våra medlemmar löpande om styrelsens arbete och kommande händelser.

Ösmo IP stängt vid snö
2021-12-09 21:55

Hej, vi vill bara påminna alla om att Ösmo IP är stängd när den är snötäckt!

Vi vill inte att snön trampas ner i mattan och fryser fast, då tar det längre tid att få planen spelbar.

Så undvik all aktivitet på planen vid snö, inklusive skidåkning

Mvh Ösmo anläggningsförening

Sista veckan
2021-10-25 21:22