Välkommen till Ösmo GIF Fotboll
För att bli ny medlem, klicka här.

Ösmo GIF Fotboll är idag en av Nynäshamns kommuns största idrottsföreningar med fler än 550 medlemmar varav ca 50 ledare.

Med våra fina värderingar är vi en förening att vara stolt över. Vi verkar för att skapa de bästa förutsättningarna att utveckla så många fotbollsspelare som möjligt så länge och så bra som möjligt.

Ösmo GIF Fotboll:s värdeord är: GLÄDJE, RESPEKT, LÅNGSIKTIGHET och ENGAGEMANG.
Rösta på Årets ledare i Ösmo Fotboll 2020
2020-11-17 11:52
Nu är nomineringen avslutad och nu kan ni rösta fram årets ledare i Ösmo Fotboll 2020

Dom nominerade är:
Håkan Kindberg, P12
Anders "Postis" Söderlund, Dam
Conny Norberg, P10
Zaid Maqbol, P11
Therese Edenborg, F10/F11
Thomas Hansen, P08
Linda Nyberg, Fotbollsskolan
Ulf Andersson, Herr
Linnea Dahlborg, Linnea Knutas & Amanda Byström, F12/13

Här kan ni läsa nomineringarna och rösta fram årets ledare 2020
Valberedningen har påbörjat sitt arbete inför årsmötet 2021
2020-11-10 08:14
Vi kommer att börja med att fråga de förtroendevalda som står i tur att avgå vid det kommande årsmötet om de kan ställa sig till förfogande för omval. Men vi vill även ha förslag på nya kandidater. Valberedningen ser gärna förslag på personer med stort Ösmo Hjärta :)

Vill du eller vill du nominera någon som skulle kunna passa att vara med och arbeta i Ösmo Fotbolls styrelse – hör av Er till Valberedningen, före den 31 december 2020.
Ni kan även föreslå personer som tidigare suttit i en föreningsstyrelse och är sugna på att göra comeback inom fotbollslivet.

Valberedningen i Ösmo Fotboll är
Kaj Edenborg
Jens Sandgren
Uppdatering Covid -19
2020-10-29 22:25

Idag har Folkhälsomyndigheten släppt nya restriktioner för Region Stockholm, som gäller t o m 19 november, vilket bland annat innebär att man ska avstå från att delta i exempelvis idrottsträningar, matcher och tävlingar.

Fotbollsförbundet uppmanar alla fotbollsföreningar i regionerna Stockholm, Västra Götaland, Östergötland och Skåne att ta sitt ansvar och följa dessa skärpta allmänna råd som – efter förtydliganden från FHM och Riksidrottsförbundet – innebär följande för fotbollen:

• Föreningar ska under denna period avstå från matcher, inklusive träningsmatcher och matcher utanför regionen, och gemensamma träningar. Detta gäller både fotboll och futsal.
  • Undantag gäller för träningsverksamhet för barn och unga födda 2005 och senare. Spelare och ledare uppmanas att undvika att använda kollektivtrafiken till och från träning samt att byta om hemma. Om möjligt bör träningen genomföras utomhus.
  • Ösmo fotboll ställer därför in all träning för dam och herr-lag samt Fotboll Fitness fram till 19/11
Det här är vad det handlar om!
2020-10-12 21:59
"Det gjorde ont, väldigt ont. Både i målvaktens ansikte men även i mitt och antagligen alla andra vuxnas hjärtan. Innan någon hann fram till pojken som satt på knä på mållinjen hände dock något. Något som kom att sätta prägel på resten av eftermiddagen i Ösmo."https://www.hittanynashamn.se/det-har-ar-vad-det-handlar-om/forenings-nyheter/

Framtidens Fotbollsledare
2020-09-20 09:16
Efter att ha väntat sen i våras på att få avsluta sin 8 månader långa utbildning "Framtidens Fotbollsledare", så har nu äntligen Sofja Poznakova fått sitt diplom efter att ha föreläst om sin ledarfilosofi!
Vi är så stolta och Sofja kommer framöver hjälpa föreningen med bla ungdomsrådet och självklart fortsätta som ledare i P2011 :)
Grattis och Lycka till Sofja önskar Ösmo fotboll
P11, 27/10 20:21