1935-Klubben

Årsmöte 2017-03-19
2017-03-22 10:55

ÖSMO GIF FK Årsmöte gick av stapeln söndag den 19 mars i klubblokalen på Ösmo IP.

Det var ca 20 st medlemmar som var på plats och deltog på mötet som avhandlades på ca 1 timme.

Årsmötet avhandlade dagordningen (länk) och följande förändringar beslutades;

Kaj Edenborg lämnar ordförandeposten efter eget beslut och kommer att fortsätta i klubben som knatte- och ungdomsledare och vara delaktig i Sportgruppen som den föreningsmänniska han är.

Vi vill passa på att tacka Kaj för alla år i styrelsen och önskar honom lycka till med sina övriga uppdrag.

Jessica Edberg lämnar också sitt styrelseuppdrag som suppleant och vi tackar även Jessica för sitt arbete inom föreningen och önskar henne lycka till framöver.

Som ny ordförande i föreningen valdes Roger Nyberg på 2 år. Magnus Dahlborg valdes in som ny ledamot på 2 år och Tony Kullman fortsätter sitt styrelseuppdrag i ytterligare 2 år.

Den nya styrelsen är som följande:

Ordförande Roger Nyberg

Övriga styrelsemedlemmar är Kenneth Andersson, Pernilla Gefvert, Tony Kullman, Ulf Andersson, Jens Sandgren och Magnus Dahlborg.

Tack alla som kom på årsmötet

Nu Öppnar Ösmo Fotbolls Kafeteria
2017-03-22 08:44
Nu på måndag 27/3 så öppnar vi upp kafeterian för säsongen.

Den är öppen Mån - Tor 16:00 - 20:00
Sen är den alltid öppen på helgerna då det är match.

Välkomna in på en riktigt "go fika"

Spelprogrammet är klart
2017-03-20 08:57
Nu är spelprogrammet klart för alla lag i föreningen och skall vara inlagda i alla lags kalendrar.

Att tänka på:
  • Utgår lag ur serien så måste den manuellt tas bort ur kalender.

Lagfotografering 2017
2017-03-14 11:19
Söndag 26/3 kommer samtliga lag att fotografera sig. I år fotograferar vi oss inomhus i Vanstahallen. Vi har även bytt leverantör. I år har vi anlitat www.idrottsfoto.com som sköter allt med beställningar mm. Spelarna kommer att få lappar hem via mejl eller på träningen som ska fyllas i och lämnas till ledarna innan fotograferingen. Ni kan även ladda ner dom här. Det kommer att tas lagbild och individuella spelar bilder. Lappen kan ni fylla i, i datorn om ni laddar ner den här.

Nu är vi igång med snöröjningen
2017-03-04 10:22
Man blir så stolt och glad när ledare och spelare ställer upp för föreningen

Kaj Edenborg