NP listar: De är mäktigast i Nynäshamns kommun – plats
2018-02-16 15:54
Nynäshamns Posten har gjort en lista över de 30 mäktigaste personerna i Nynäshamns kommun.

På följande plats hamnar Ösmo Fotboll:

30. Roger Nyberg, ordförande i Ösmo GIF Fotboll
För att barn och ungdomar ska ha meningsfulla saker att göra på sin fritid behövs eldsjälar inom föreningslivet. En av Nynäshamns kommuns mest välorganiserade idrottsföreningar är Ösmo GIF Fotboll, som också spelar en viktig roll för sammanhållningen i Ösmo. Det är stor del till vare föreningens engagerade styrelse, som leds av Roger Nyberg.
2018-02-14 11:06
Idag ska man visa uppskattning för de som betyder allra mest. Det vill så klart ta vara på!

Tack alla ledare och föräldrar för ert engagemang, ert stöd och er kärlek!

Vi ser fram emot att ses på Ösmo IP under säsongen.

Vi söker nya ledare till vår knattefotbollsskola
2017-12-17 19:45

Knattefotbollen är till för våra minsta tjejer o killar med ålder 4-6 år.

Här ska man endast busa o leka med bollen, lära sig att tycka fotboll är kul! Inga förkunskaper krävs.

Ösmo GIF Fotboll kommer att vägleda dig som ledare för denna grupp.

Knatteskolan är ofta spelarens första kontakt med organiserad idrott.

Vi vill därför skapa ett intresse för idrott i allmänhet och Ösmo GIF fotboll i synnerhet samt ge spelaren en motoriskt varierad, allsidig och lustfylld träning. För att lyckas med våra nyckelord - glädje och gemenskap,

Tycker du att fotboll o härliga barn är superkul så tveka inte att höra av dig till info@osmofk.se eller kontakta ordförande Roger Nyberg på telefon 0707-348789.

Information från Representantskapsmötet STFF
2017-11-27 07:50
Det blev inga revolutionerande beslut vid årets Representantskapsmöte som ägde rum den 14 november i adidas lokaler i Solna. Mötet gick på styrelsens förslag i samtliga frågor. Två arbetsgrupper ska bildas, en som ska ta fram ett förslag till en förändring av herrarnas seriesystem div. 5-7 och en som jobbar vidare med motionen "Att spela seriefotboll i Stockholms FF:s serier efter att ha fyllt 19 år".

58 föreningar närvarade vid Representantskapsmötet den 14 november som tog upp följande motioner:

motion 1 från Stockholm United FF "Återinföra 11 mot 11 mål i F12"
motion 2 från Stockholm United FF "Återinföra 11 mot 11 mål i F13"
motion 3 från Stockholm United FF "Födelseår på laguppställning"
motion 4 från Stockholm United FF "Arbetsgrupp för samarbete"
motion 5 från Grödinge SK "Förändringar Herr div 5-6-7"
motion 6 från Boo FF "Fler överåriga i FJunior19"
motion 7 från IF BP "Fler seniorlag i samma klubb"
SvFF motion 1  "Fria byten div 2-3 herrar"
SvFF motion 2  "Distrikt ska kunna utesluta lag"
SvFF motion 3  "Dispens att kora slutsegrare 12 år"
SvFF förslag 1  "Nya tävlingsformer F17"
SvFF förslag 2  "Tävlingsformat U-serier pojkar"
SvFF förslag 3  "Nya spelformer – Ungdomsfotboll"

Mer information klicka på länken Info Representantskaps möte
Ny stödlinje för idrottsledare
2017-11-23 08:35
Som en del i idrottsrörelsens arbete för en bättre och tryggare idrott för barn och unga öppnar Bris idag en ny telefonlinje som riktar sig till ledare och tränare inom idrottsrörelsen. Till stödlinjen, som är en del av Bris och Riksidrottsförbundets samarbete, kan ideellt engagerade såväl som anställda inom idrotten ringa för att prata om oro kring ett barn. Stödlinjen har nummer 077-44 000 42.

Mer information finns, klicka på länken
Störningar på hemsidan och medlemsregistret
2017-11-21 09:35
2017-11-20 09:00
Onsdagen den 22/11 mellan 00.01-05.00 kommer Bahnhof som driftar våra system att utföra ett planerat serverarbete.

Detta innebär att www.sportadmin.se och allt som är kopplat till SportAdmin (såsom föreningshemsidor, anmälningsformulär, bokningssidor och appen) kommer att vara stängda från 00.01 till 05.00.

Tack för er förståelse!
Mvh Sportadmin och Ösmo Fotboll