Referat: Ösmo GIF FK - Hanvikens SK
Vinst hemma mot Hanvikens SK på Fredagskvällen
2018-09-16 14:12, Dam A
Glada tjejer efter sen vändning och ny vinst.
Året ett vinnande lag i säsongens 15 match kom 14 segern, skönt att snabbt studsa tillbaka efter förra veckans förlust.
Ösmo fotboll på Öppet hus Nynas
2018-09-15 12:55
Idag den 15 september har Nynas öppet hus och på plats finns Ösmo Fotboll.

Öppet hus på raffet! Missa inte jakten på det svarta guldet!
Portarna öppna till raffinaderiet! Vi vill ge dig en inblick i vår verksamhet här i Nynäshamn.
Det blir guidad tur på området. Vi berättar om våra produkter och vad de används till runt om i världen.
Du får också uppleva Nynas genom tiderna, vi fyller nämligen 90 år i år!
Brandkåren visar upp sig och det finns fika, korv och spännande aktiviteter för barnen (bland annat är kemidraken Berta på plats).
Ta med familj och vänner och kom och se vad vi gör på raffinaderiet!
Varmt välkomna!
Datum och tid:
2018-09-15 klockan 12.00 - 15.00
Plats: Nynas Raffinaderivägen, Nynäshamn

Referat: Värmdö IF - Ösmo GIF FK
Värmdö IF borta, och där kom första förlusten.
2018-09-10 17:10, Dam A
Söndagens borta match mot Värmdö IF genererade säsongens första förlust.
En mycket bra och intensiv fotbollsmatch i högt tempo där vi tyvärr inte lyckades fult ut och fick lämna Värmdövallen helt utan poäng, surt.
Herr A
Referat: Ösmo GIF FK - S Wanderers IKF
Fjärde raka vinsten för herrarna
2018-09-09 18:57, Herr A
Santiago Wanderers stod för motståndet denna sköna lördag och Ösmo hade revansch att utkräva efter förlusten i våras. Ösmo får en smakstart på matchen med mål redan efter 4 min vilket görs av Elias Lamminaho, 1 - 0.
Föreläsning för alla - Coachande föräldraskap
2018-09-07 12:49
Nu finns möjligheten att gå föreläsning som handlar dig som förälder.

Du är den viktigaste personen i ditt barns liv och hur kan just du stötta ditt barn på bästa sätt?

”Vi måste vattna de blommor vi vill ska växa”

Som förälder är du viktig för ditt barns motivation, utveckling och upplevelse av fotbollen och hens möjligheter till ett livslångt intresse för idrott i stort. Du är också en viktig resurs i föreningens arbete med att skapa en idrottsmiljö för så många som möjligt, så länge som möjligt i så bra verksamhet som möjligt.
Vi behöver din hjälp! Du som förälder har i högsta grad en viktig roll att fylla då det gäller att bidra till ett stödjande klimat och en bra stämning runt våra fotbollsplaner för ditt och andras barn. Vi hoppas att vi genom denna föreläsning skapar förutsättningar för en bättre matchsituation för alla spelare i Sanktan.

Coachande föräldraskap - Haninge Nynäshamn
Datum: 2018-10-02
Tid: 18.00 - 20.00 Samling 17.45 och kursstart 18.00
Plats: Aulan, Jordbro Kultur och Föreningshus

Kostnadsfritt

Dam A
Två matcher i helgen och två nya vinster.
2018-09-03 14:54, Dam A
Laget mot Saltsjöbadens IF i fredags 31/8 och från matchen mot Långholmen FC i söndags 2/9
Två matcher spelade under helgen och två nya segrar bärgade.