Välkommen till Ösmo GIF Fotboll!
För att bli ny medlem, klicka här.

Ösmo GIF Fotboll är idag en av Nynäshamns kommuns största idrottsföreningar med fler än 550 medlemmar varav ca 50 ledare.

Med våra fina värderingar är vi en förening att vara stolt över. Vi verkar för att skapa de bästa förutsättningarna att utveckla så många fotbollsspelare som möjligt så länge och så bra som möjligt.

Ösmo GIF Fotboll:s värdeord är: GLÄDJE, RESPEKT, LÅNGSIKTIGHET och ENGAGEMANG.
Helgen på IP
2019-10-18 12:06
Fredag:
14.00 Gåfotboll

Lördag:
14.00 P05 - Vendelsö

Söndag:
13.00 P04 - Reymersholms IK
19.00 Fotboll Fitness
Herr Juniorer
Tidigare Ösmospelaren Emil Söder debuterade i division 2
2019-10-15 07:40, Herr Juniorer
"Vår" Emil Söder, 18 år, har nu debuterat i IFK Haninges herrlag i division 2.
Han fick stå hela sista seriematchen i helgen mot Huddinge som slutade 3-3.
IFK Haninge vann serien och spelar nästa år i division 1 (serien under Superettan).
En raketkarriär för Emil från att ha spelat i vårt P01-lag för 2 år sedan.
Grattis Emil!
Ösmo Fotboll utnämnd till årets förening av Nynäshamns kommun
2019-09-28 09:14
Nynäshamns kommun har äran att förmedla, att Ösmo GIF Fotboll erhåller ett pris som ÅRETS FÖRENING.

Beslutet togs av Kultur- och Fritidsnämndens arbetsutskott i samverkan med kultur och fritidsavdelningen.

Motivering:
Ösmo GIF fotboll, är en ständigt växande förening som följer med i utvecklingen och arbetar efter Riksidrottsförbundets riktlinjer ”Idrott för alla i alla åldrar”. Föreningens engagemang märks i utbudet av nya aktiviteter som Fotboll Fitness och för de som vill bedriva fotboll på motionsnivå, oavsett kunskapsnivå, ålder och fysisk form. Man erbjuder också ”Gå Fotboll” för gruppen 55+.
Dessutom arbetar föreningen aktivt med jämlikhet och satsar på att få fler tjejer intresserade av fotboll.
Ösmo GIF fotboll är kommunens största ungdomsförening med 400 aktiva ungdomar i åldern 7-20 år.

Prisutdelning sker i samband med Kulturfesten lördagen den 5 oktober kl. 20.00 på Folkets Hus.
Föreläsning Coachande föräldraskap
2019-09-18 14:42
DU ÄR DEN VIKTIGASTE PERSONEN I DITT BARNS LIV OCH HUR KAN JUST DU STÖTTA DITT BARN PÅ BÄSTA SÄTT?
Passa på att få lyssna på Föreläsare Kim Rehnfeldt som är organisationskonsult, föreläsare och coach.

Han processleder organisationsförändringar och förbättringsarbete och föreläser och utbildar inom idrotten i en rad olika områden såsom föreningskunskap, effektivt styrelsearbete, coachande föräldraskap. Kim har även under många år varit ordförande i Rotebro IS och har tidigare suttit i Stockholm Fotbollförbunds Föreningskommitté och Styrelse.

Datum: 2019-09-30
Tid: 18.00 - 20.00 Samling 17.45 och kursstart 18.00
Plats: Moasalen i Ösmo centrum

Föreläsningen är kostnadsfri bara att anmäla sig på nedan länk.

Ny design på kallelsemailet
2019-09-17 08:29

Kallelsemailet som skickas ut från SportAdmin har fått ett nytt utseende i dagarna!
Detta för att SportAdmin vill göra det enklare för medlemmen att svara på sin kallelse.

"Vi vill underlätta för medlemmen och samla föreningsvardagen på ett och samma ställe. När appen laddats ner av medlemmen kommer man få notiser om kallelser i appen istället – vilket har varit väldigt efterfrågat från en hel del medlemmar."

Vill man fortsatt svara på kallelsen på webben finns det en länk längst nere i mailet, “Visa kallelsen på webben”, där medlemmen kan klicka för att svara på kallelsen på samma sätt som de gjort tidigare.

Vi hoppas att detta kan ge en smidigare och bättre upplevelse!

Utvecklingsteamet SportAdmin

P12, 11/10 18:35