Välkommen till Ösmo GIF Fotboll
För att bli ny medlem, klicka här.

Ösmo GIF Fotboll är idag en av Nynäshamns kommuns största idrottsföreningar med fler än 550 medlemmar varav ca 50 ledare.

Med våra fina värderingar är vi en förening att vara stolt över. Vi verkar för att skapa de bästa förutsättningarna att utveckla så många fotbollsspelare som möjligt så länge och så bra som möjligt.

Ösmo GIF Fotboll:s värdeord är:
GLÄDJE, RESPEKT, LÅNGSIKTIGHET och ENGAGEMANG.
Tränarutbildning med Sportgruppen
2021-04-12 21:22

I helgen höll Ösmo Fotbolls sportgrupp tränarutbildning för ledare och tränare för Knatte, 5mot5 och 7mot7 lagen på ett Corona säkert sätt.

Förmiddagen inleddes med en teoretisk genomgång och avslutades med praktiska övningar ledda av Kaj från Sportgruppen under en härlig vårsol.

Stort tack till er ledare som deltog och bjöd på härliga skratt och övningar..

GLAD PÅSK
2021-04-02 11:19

Ösmo Fotboll önskar alla en glad påsk!

På måndag, annandag påsk, är cafeterian stängd.

Hoppas alla får en skön helg!!

Tillsammans skapar vi trygga föreningar
2021-03-03 17:28

Tillsammans skapar vi trygga föreningar

- Ösmo fotboll söker dig som vill vara med och skapa trygghet för våra barn, försäkra att Ösmo GIF Fotboll gör sitt yttersta för att leva upp till vår värdegrund och våra värderord GLÄDJE – RESPEKT – LÅNGSIKTIGHET – ENGAGEMANG.

Som värdegrundsambassadör i ett lag så är du kontaktperson mellan lag och föreningens värdegrundsgrupp.

Lagets "ögon och öron", om det skulle uppstå problem. Det innebär inte att man måste vara med på alla träningar och matcher.

RF-Sisu utbildar er till värdegrundsambassadörer.

En viktig del i föreningens värdegrundsflöde är att ha kontakter i varje lag/trupp.
Ögon och öron som upplever värdegrunden på nära håll.

RF-Sisu utbildar ambassadörer i vad som är deras uppgift.

Utbildningen är digital och kommer att hållas via teams.

Skicka ett mail till info@osmofk.se med ditt namn och vilket lag det gäller, om du vill vara med -

Läs om Ösmo GIF värdegrund på vår hemsida http://www.osmofk.se/dokument/?ID=271826

Kallelse till Årsmöte
2021-02-27 11:13

Ösmo Fotboll kallar alla medlemmar över 16 år till Årsmöte 2021

Söndagen: 28 mars

Klockan: 17:00

på Ösmo IP

På mötet behandlas stadgeenliga ärenden.

Styrelsen har utarbetat ett förslag på nya stadgar inför kommande årsmöte. Förslaget utgår från RF:s normalstadgar för idrottsförening. De nya stadgarna beskriver bl.a. på ett tydligare sätt vårt ställningstagande vad gäller Idrottsrörelsens verksamhetsidé, vision och värdegrund, se utdrag från RF:s stadgar som ligger sist i förslaget till nya stadgar.

ÖGIF Stadgar godkänd av styrelsen 6 feb 2021.docx »

Agenda med tillhörande dokument finnas tillgängliga för medlemmarna senast en vecka före årsmötet, i klubblokalen Ösmo IP.

Motioner till mötet skall vara inne senaste den 28 februari 2021.

Skicka din motion till

info@osmofk.se

Var med och påverka!!

Välkomna!

Uppdatering Covid -19
2021-02-25 21:41

Info från Stockholms fotbollsförbund:

" Igår den 24 februari meddelade FHM att man från den 1 mars ändrar sina restriktioner. Det kommer inte att vara tillåtet att vare sig arrangera eller delta i enstaka matcher så som träningsmatcher och läger för några spelare, oavsett ålder. Detta gäller både inomhus och utomhus. Det betyder tyvärr att tänkta ”Sportlovscamper” inte kan genomföras.

Seriepremiärerna närmar sig och vi är nu i ett kritiskt läge. Vi vill göra det vi kan för att få chansen att starta serierna som planerat.

Vi hoppas att alla följer restriktionerna på bästa sätt för att maximera chansen att få spela fulla serier under 2021.

Tänj inte på gränserna "

Håll i, håll ut och framförallt håll avstånd!  :)

P11, 17/04 20:51
P11, 17/04 20:39