SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Var med och stöd Ösmo GIF FK!

Varför vill vi ha dig som sponsor?

Ösmo GIF FK inspirerar och bidrar till en sund utveckling av det lokala samhället och folkhälsan. I föreningen spelas bredd fotboll där alla kan vara med, spelet präglas av kamratskap och rent spel.


Vår fotbollsverksamhet drivs av ideellt engagerade medlemmar, föräldrar och spelare men är ändå förknippad med kostnader. Därför söker vi ditt stöd för att bidra till att täcka kostnader och för att fortsätta ge ungdomar en bra möjlighet till en stimulerande idrottsmiljö och en bra fotbollsutbildning.

 

Vilka är vi?

Ösmo GIF FK grundades 1935.

Föreningens hemmaplan är Ösmo IP där man också har sitt kansli.
Under 2018 så har föreningen haft 470 medlemmar var av 390 är spelare.

Föreningen deltar i seriespel 2018 med ca 23 lag.


Vårt motto är så många som möjligt så länge som möjligt och vår ambition är att spelarna i våra representationslag, både på herr och damsidan, ska vara fostrade och utbildade i våra ungdomslag. 


Vad kan vi göra för dig?  

Vi erbjuder dig möjlighet att konkret stödja vår verksamhet och att exponera och profilera ditt företags varumärke. Exponering sker typiskt i samband med vår verksamhet och våra aktiviteter på Ösmo IP samt på vår webbsida.


Kontakta oss för att diskutera sponsorsamarbete! 

Låter det här intressant för dig och ditt företag, kontakta oss för diskussion om samarbete. Vi berättar gärna mer om Ösmo Fotboll och vår verksamhet! 


Nedan presenterar vi konkreta förslag på olika sponsorpaket, men vi är givetvis öppna för att diskutera andra former av samarbete.


Sponsorpaket


Sponsor-avtal.pdf »

 

Silversponsor

Bidrag: 8 000 kr

Avtalet gäller i 12 månader
Avtalet ingår en reklamskylt placerad i anslutning till fotbollsplanen, logo på hemsidan, sponsorskylt i cafeterian. Dessutom inbjuds ni till en nätverksträff under säsongen samt ett matchspel samt fika i cafeterian med sponsorkort.

Produktionskostnad för reklamskylten tillkommer (stora skylten).


Sponsoravtal 2016 Silversponsor.pdf »

 

1935 - klubben

Bidrag: 1 935 kr
Gäller i 12 månader

I avtalet ingår en 1935- klubben skylt i cafeterian (15X20cm)
Kaffe och kaka i cafeterian med sponsorkort.(10ggr)
Logo på Ösmo GIF FK:s hemsida med länk om så önskas.
Diplom som bevis och tack för ert stöd och medlemskap i 1935- klubben.

 

Sponsoravtal 2016 1935- klubben.pdf »


Hur gör jag?

Om du redan bestämt dig för att stödja Ösmo Fotboll genom att välja ett av ovanstående sponsorspaket så skicka ett mejl till Ösmo fotboll kansli på info@osmofk.se och ange vilket sponsringspaket du valt. Då mejlar vi dig en sponsringsfaktura med belopp och en kort text om sponsorspaketet. Med den sponsringsfakturan är det lätt för dig att sedan redovisa sponsringskostnaden som en avdragsgiltig utgift för ditt företag.

 
Stöd Ösmo GIF fotboll
Huvudsponsor
Silversponsor
1935Klubben
Samarbetspartners

Väder Ösmo

Följ Ösmo Fotboll