SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till Ösmo GIF Fotboll

Välkommen till Ösmo GIF Fotboll, en stolt hörnsten i Nynäshamns kommun och hem åt över 650 entusiastiska medlemmar, inklusive cirka 60 dedikerade ledare.

 

Här hos oss går vi bortom bara siffror; vi är en förening grundad på starka värderingar. Strävande efter att skapa en miljö där varje individ får de optimala förutsättningarna att växa och utvecklas som fotbollsspelare.

 

Vi är inte bara en klubb, utan en gemenskap där vi tillsammans strävar efter det bästa för varje medlem.

 

Häng med oss på resan mot framgång, där passion för fotboll möter en engagerad gemenskap.

 

Ösmo GIF Fotboll - där spelare formas och värderingar lever.

 
Tillsammans för ett bättre matchklimat
2024-05-17 11:25

Tillsammans för ett bättre matchklimat

 

Helgen 18–19 maj kommer SvFF, distrikten och intresseorganisationerna SEF, EFD och Ettan kraftsamla för att på olika sätt manifestera för ett bättre matchklimat inom svensk fotboll.

 

Syftet är att gemensamt gå ihop och visa på att det är viktigt med ett bra klimat kring alla fotbollsplaner framåt.

Anmälan öppen
2024-04-21 16:26

Välkommen till Svensk Fotboll och
Ösmo fotbolls Sommar fotbollsskola


17-20 juni 2024 På Ösmo IP

För 17:e året i rad arrangerar vi fotbollsskola för dig mellan 6-13 år.
Födda 2018-2011
Ösmo Fotboll står som arrangör till  "Fotbollsskolan - Lira Blågult"

Men oavsett om du spelar fotboll i Ösmo Fotboll eller någon annan klubb.
Eller kanske inte spelar fotboll men vill prova på,
 så är du välkommen att anmäla dig.
 

Tidigare års fotbollsskolor har blivit succé med över 100 deltagare så skynda dig
att anmäla dig till sommarens roliga händelse.

Priset för 4 dagars fotboll är 1100 kr per deltagare.
Måndag – Torsdag 09:00 -15:00

Då får du följande:

· Lunch och mellanmål varje dag

· T-shirt "Lira blågult"

· Fotboll

· Samt en riktigt kul vecka med favoriten vattenkrig sista dagen

För anmälan gå in på Ösmo Fotbolls hemsida eller se nedan

www.osmofk.se

Sista anmälningsdag är 20/5-2024
Sista dag för betalning är 1/6-2024
 

Det är viktigt att anmälning och betalning sker i tid då Svenska Fotbollsförbundets leverantör har deadline för när de kan garantera utrustning till de olika lägren som går runt om i Sverige

 

 

https://www.lirablagult.se/sv/show_club/7867/football

 

 

 

 

 

 

 

Kära fantastiska medlemmar och supportrar till ÖSMO GIF Fotboll!
2024-03-25 14:16

I den episka resan mot nya höjder och möjligheter står vi nu inför ett avgörande ögonblick. En mindre konstgräsplan, ett framsteg som kommer att forma framtiden för våra hjältar – våra barn och ungdomar. Som ordförande för ÖSMO GIF Fotboll och som medlem av detta otroliga samhälle, ber jag er att sluta upp och kämpa tillsammans med oss.

 

Vi har redan tagit stora kliv framåt med stöd från RF-SISU och en begagnad konstgräsmatta, men äventyret är långt ifrån över. För att göra denna dröm till verklighet måste vi nu enas och stärka vår kassa. Det är här era hjärtan kommer in i bilden. Vi lanserar en SWISH-kampanj för att göra detta möjligt, och jag uppmanar er att bli en del av denna legendariska insats.

 

Tänk på våra barn och ungdomar – våra framtida hjältar. Deras drömmar är nyckeln till klubbens framtid, och genom er generositet kan vi skapa en spelplats där dessa drömmar kan blomstra. Den nya konstgräsplanen blir inte bara en arena för fotbollsutveckling; den blir en smältdegel där framtidens stjärnor formas.

 

Vi i Ösmo Fotboll anser att våra barn är vår framtid och att det är vår uppgift att ge dem de bästa förutsättningarna. En konstgräsplan kommer inte bara att ha en direkt inverkan på våra barns utveckling inom fotboll, utan även ge dem möjligheten att forma sig till ansvarsfulla individer som tar sig an livets utmaningar med tillförsikt. Om du delar vår uppfattning kan du stötta oss genom att donera en liten summa pengar via Swish-kampanjen. Allt är välkommet – stort som smått!

 

Så, kära läsare, låt ert hjärta vägleda er. Gör er del i detta episka äventyr genom att swisha en liten summa till vårt Swish-nummer 123 237 22 90 ÖSMO GIF Fotboll behöver er kraft och ert engagemang för att göra denna dröm till verklighet.

 

För företag som delar vår vision, kontakta gärna sponsorgruppen@osmofk.se för att bli en del av denna resa.

 

Ert stöd och engagemang betyder allt för oss. Tack för varje liten gest och för varje bidrag.

 

Med hjältemodiga hälsningar,

Mikael Holmberg

Ordförande för ÖSMO GIF FotbollÅrsmöte!
2024-02-21 08:53

 

📅 Datum: 24 mars

🕒 Tid: 18.30 (Fika från 18.00)

📍 Plats: Klubbhuset Ösmo IP

 

Årsmötet är en central händelse för varje ideell förening, och vi vill dela med oss av varför det är så viktigt för ÖSMO GIF Fotboll:

 

  1. Demokratiskt Beslutsfattande: Årsmötet är platsen där medlemmar får uttrycka sina åsikter, föreslå förändringar och vara med och fatta beslut som påverkar föreningens framtid. Er åsikt är avgörande!

  2. Transparens och Ansvarsskyldighet: Genom att redovisa föregående års verksamhet och ekonomi skapar vi öppenhet och ansvarsskyldighet gentemot medlemmarna. Ni har rätt att veta hur föreningen sköts och vilka beslut som tagits.

  3. Val av Styrelse och Funktionärer: Årsmötet är platsen där vi väljer de personer som ska leda och stödja föreningen det kommande året. Er röst är nyckeln till att forma den ledning som representerar era intressen.

Vi ser fram emot att träffa er alla den 24 mars för en kväll fylld av engagemang och gemenskap. Fika serveras från 18.00, och själva mötet börjar kl. 18.30. Har ni några specifika ärenden ni vill ta upp, vänligen lämna en motion (skrivelse) till kansli@osmofk.se.

 

Agenda och relevant dokumentation kommer att anslås i god tid innan årsmötet i klubbhuset.

 

Tillsammans bygger vi en starkare och mer framgångsrik ÖSMO GIF Fotboll. Välkomna!

 

//Styrelsen

🌟 Engagera dig för framtiden med Ösmo GIF Fotboll! 🌟
2024-02-13 09:20

Ösmo GIF Fotboll är mitt i en spännande period av tillväxt och förändring, och vi söker nu passionerade individer som vill vara en del av styrelsen och vara med och forma klubbens framtid.

 

Vi är en stolt gemenskap med över 650 medlemmar, och vår tillväxt fortsätter stadigt. För att möta dessa utmaningar och fortsätta vår positiva utveckling, behöver vi nu entusiastiska personer som kan ta på sig rollen att ersätta Håkan Kindberg och Mattias Ekring, två dedikerade individer som vid årsmötet 2024 väljer att avsluta sina uppdrag i styrelsen.

 

Som en nyckelspelare i vår styrelse kommer du inte bara att fylla viktiga skor utan också vara en drivkraft för att forma klubben inför morgondagens äventyr. Är det här din chans att göra en verklig skillnad?

 

Om du känner att du har vad som krävs för att vara en del av Ösmo GIF Fotbolls framgångsrika resa, uppmanar vi dig att anmäla ditt intresse till valberedningen genom att skicka ett mail till valberedningen@osmofk.se eller kontakta någon av våra fantastiska valberedningsmedlemmar:

 

👤 Niklas Alderstrand - 070-2309243
👤 Conny Norberg - 073-0676302

 

Din engagerade insats kan vara det som tar Ösmo GIF Fotboll till nya höjder. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och forma framtiden tillsammans!

 

//Styrelsen

Nyheter från våra lag
P09, 17/05 11:17 
U16, 09/03 19:09 
U16, 09/03 19:07 
U16, 19/02 18:16 
 
Stöd Ösmo GIF fotboll
Huvudsponsor
Silversponsor
1935Klubben
Samarbetspartners

Väder Ösmo

Följ Ösmo Fotboll