SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till Ösmo GIF Fotboll

Välkommen till Ösmo GIF Fotboll, en stolt hörnsten i Nynäshamns kommun och hem åt över 650 entusiastiska medlemmar, inklusive cirka 60 dedikerade ledare.

 

Här hos oss går vi bortom bara siffror; vi är en förening grundad på starka värderingar. Strävande efter att skapa en miljö där varje individ får de optimala förutsättningarna att växa och utvecklas som fotbollsspelare.

 

Vi är inte bara en klubb, utan en gemenskap där vi tillsammans strävar efter det bästa för varje medlem.

 

Häng med oss på resan mot framgång, där passion för fotboll möter en engagerad gemenskap.

 

Ösmo GIF Fotboll - där spelare formas och värderingar lever.

 
Sommaren är här!
2024-06-25 18:03

Med solen i ryggen och fotbollsfebern i luften drar vi iväg på vår förenings arrangerade cup som i år går till Dalecarlia. Hela 180 spelare och ledare följer med på detta äventyr – snacka om imponerande uppslutning!

 

Vårsäsongen har varit full av händelser och vi har hunnit med allt från Våffeldagen till Lira Blå-Gult, speldagar och lokala cuper. Våra seniorlag har visat framfötterna i sina respektive serier och vi ser med spänning fram emot höstsäsongen. Våra ungdomar i U-16 kämpar på i kvalserien mot riktigt tuffa lag och gör det med bravur. U-satsningen rullar vidare och nästa generations U-16 börjar redan ta form.

 

Ösmo Marknad var en succé, och ett stort tack går till alla frivilliga som gjorde det möjligt, trots de varma dagarna. Särskilt tack till Ösmo Marknadsgruppen för ert fantastiska engagemang och driv!

 

Har ni märkt ett nytt ansikte på Ösmo IP? Det är Yvonne Stenquist, vår nya cafeteria- och klubbhusansvarig. Hon jobbar tillsammans med Linda som till hösten kommer fokusera helt på sin kansliroll. Ni når Yvonne på yvonne.stenquist@osmofk.se eller cafeteria@osmofk.se. Håll utkik efter ett reportage om Yvonne innan höstsäsongen drar igång.

 

Även bakom kulisserna händer det grejer. Styrelsen har fått förstärkning av Sofie Vikner och Therese Rohnström, som bidrar till att driva klubben framåt. Vårt projekt med en ny plan bakom klubbhuset är snart i hamn och vi hoppas kunna inviga konstgräset i augusti – mer info kommer!

 

Vi har också jobbat med underhåll av Ösmo IP, inklusive planer, duschar och andra förbättringar. Förhoppningsvis kan vi snart dela med oss av några goda nyheter.

 

Som ordförande, nu på mitt tredje år, kan jag inte nog uttrycka min tacksamhet för alla ideella krafter i klubben. Ni som tränar våra barn, hjälper till på marknader, cuper, våffeldagar och kör till och från matcher – ni är fantastiska! Tack för att ni gör detta möjligt.

 

Efter Dalecarlia-cupen tar vi ett välförtjänt sommarlov, men vi är tillbaka i augusti med bland annat tjejcampen.

 

Under tiden, varför inte använda fotbollsplanen för lite spontanfotboll? Utmana föräldrarna, träna på passningarna eller samla kompisarna för en match.

 

Ha en underbar sommar, så ses vi i augusti!

 

Vid tangentbordet,
Mikael Holmberg
Ordförande Ösmo GIF Fotboll

P15 Sommarcup 6/6
2024-06-02 15:03

Nu på torsdag den 6/6 spelar Ösmo P15 en egen anordnad sommar-cup för andra året i rad❣️I år har vi utökat och bjudit in Vega och Skogås, utöver Nynäs och Sorunda. Kom gärna och heja! 😄❤️

Cafeterian kommer att vara öppen och grillen igång! Hoppas att vi ses på Ösmo IP. Vi ser fram emot en fotbollsfest på självaste nationaldagen! 😄🇸🇪⚽️💛🖤🥳

 

Varmt välkomna!

Tillsammans för ett bättre matchklimat
2024-05-17 11:25

Tillsammans för ett bättre matchklimat

 

Helgen 18–19 maj kommer SvFF, distrikten och intresseorganisationerna SEF, EFD och Ettan kraftsamla för att på olika sätt manifestera för ett bättre matchklimat inom svensk fotboll.

 

Syftet är att gemensamt gå ihop och visa på att det är viktigt med ett bra klimat kring alla fotbollsplaner framåt.

Kära fantastiska medlemmar och supportrar till ÖSMO GIF Fotboll!
2024-03-25 14:16

I den episka resan mot nya höjder och möjligheter står vi nu inför ett avgörande ögonblick. En mindre konstgräsplan, ett framsteg som kommer att forma framtiden för våra hjältar – våra barn och ungdomar. Som ordförande för ÖSMO GIF Fotboll och som medlem av detta otroliga samhälle, ber jag er att sluta upp och kämpa tillsammans med oss.

 

Vi har redan tagit stora kliv framåt med stöd från RF-SISU och en begagnad konstgräsmatta, men äventyret är långt ifrån över. För att göra denna dröm till verklighet måste vi nu enas och stärka vår kassa. Det är här era hjärtan kommer in i bilden. Vi lanserar en SWISH-kampanj för att göra detta möjligt, och jag uppmanar er att bli en del av denna legendariska insats.

 

Tänk på våra barn och ungdomar – våra framtida hjältar. Deras drömmar är nyckeln till klubbens framtid, och genom er generositet kan vi skapa en spelplats där dessa drömmar kan blomstra. Den nya konstgräsplanen blir inte bara en arena för fotbollsutveckling; den blir en smältdegel där framtidens stjärnor formas.

 

Vi i Ösmo Fotboll anser att våra barn är vår framtid och att det är vår uppgift att ge dem de bästa förutsättningarna. En konstgräsplan kommer inte bara att ha en direkt inverkan på våra barns utveckling inom fotboll, utan även ge dem möjligheten att forma sig till ansvarsfulla individer som tar sig an livets utmaningar med tillförsikt. Om du delar vår uppfattning kan du stötta oss genom att donera en liten summa pengar via Swish-kampanjen. Allt är välkommet – stort som smått!

 

Så, kära läsare, låt ert hjärta vägleda er. Gör er del i detta episka äventyr genom att swisha en liten summa till vårt Swish-nummer 123 237 22 90 ÖSMO GIF Fotboll behöver er kraft och ert engagemang för att göra denna dröm till verklighet.

 

För företag som delar vår vision, kontakta gärna sponsorgruppen@osmofk.se för att bli en del av denna resa.

 

Ert stöd och engagemang betyder allt för oss. Tack för varje liten gest och för varje bidrag.

 

Med hjältemodiga hälsningar,

Mikael Holmberg

Ordförande för ÖSMO GIF FotbollÅrsmöte!
2024-02-21 08:53

 

📅 Datum: 24 mars

🕒 Tid: 18.30 (Fika från 18.00)

📍 Plats: Klubbhuset Ösmo IP

 

Årsmötet är en central händelse för varje ideell förening, och vi vill dela med oss av varför det är så viktigt för ÖSMO GIF Fotboll:

 

  1. Demokratiskt Beslutsfattande: Årsmötet är platsen där medlemmar får uttrycka sina åsikter, föreslå förändringar och vara med och fatta beslut som påverkar föreningens framtid. Er åsikt är avgörande!

  2. Transparens och Ansvarsskyldighet: Genom att redovisa föregående års verksamhet och ekonomi skapar vi öppenhet och ansvarsskyldighet gentemot medlemmarna. Ni har rätt att veta hur föreningen sköts och vilka beslut som tagits.

  3. Val av Styrelse och Funktionärer: Årsmötet är platsen där vi väljer de personer som ska leda och stödja föreningen det kommande året. Er röst är nyckeln till att forma den ledning som representerar era intressen.

Vi ser fram emot att träffa er alla den 24 mars för en kväll fylld av engagemang och gemenskap. Fika serveras från 18.00, och själva mötet börjar kl. 18.30. Har ni några specifika ärenden ni vill ta upp, vänligen lämna en motion (skrivelse) till kansli@osmofk.se.

 

Agenda och relevant dokumentation kommer att anslås i god tid innan årsmötet i klubbhuset.

 

Tillsammans bygger vi en starkare och mer framgångsrik ÖSMO GIF Fotboll. Välkomna!

 

//Styrelsen

Nyheter från våra lag
P09, 17/05 11:17 
U16, 09/03 19:09 
U16, 09/03 19:07 
U16, 19/02 18:16 
 
Stöd Ösmo GIF fotboll
Huvudsponsor
Silversponsor
1935Klubben
Samarbetspartners

Väder Ösmo

Följ Ösmo Fotboll