Välkommen till Ösmo GIF Fotboll
För att bli ny medlem, klicka här.

Ösmo GIF Fotboll är idag en av Nynäshamns kommuns största idrottsföreningar med fler än 550 medlemmar varav ca 50 ledare.

Med våra fina värderingar är vi en förening att vara stolt över. Vi verkar för att skapa de bästa förutsättningarna att utveckla så många fotbollsspelare som möjligt så länge och så bra som möjligt.

Ösmo GIF Fotboll:s värdeord är:
GLÄDJE, RESPEKT, LÅNGSIKTIGHET och ENGAGEMANG.
Sommar!
2022-06-15 16:53

Denna vecka kör vi Lira Blågult. Det är ett säkert tecken på att nu är faktiskt sommaren här!

Det känns fantastiskt att vi efter dessa pandemi år återigen kan driva vår verksamhet som vanligt. Vi har kunnat ha ledarmöten precis som vanligt. Vi har kunnat genomföra speldagar precis som vanligt och Ösmo Marknad är äntligen tillbaka efter uppehållet.

För många som varit aktiva i klubben under många år så blir det naturligt att återigen gå tillbaka till de arrangemang som klubben traditionellt har haft. Men det finns också alla ni som nyligen blivit medlemmar i klubben och inte riktigt vet vad som brukar hända.

Ösmo GIF Fotboll är en ideell förening. För den medlemsavgift som ni betalar ingår rättigheten att få delta i föreningens verksamhet. Genom föreningens struktur och uppbyggnad erbjuder vi barn, ungdom och seniorer en fotbollsutbildning. Alla barn- och ungdomsledare samt tränare som är aktiva i föreningen är frivilliga. Det innebär att man som ledare och tränare ställer upp för föreningen med sin tid, kunskap och vilja. Det är också det som är hjärtat i föreningen och skapar den gemenskap och trivsel vi har i Ösmo Fotboll.

För att hålla nere medlemsavgifter så mycket som möjligt så behöver vi hjälp från föräldrar/anhöriga till de yngre medlemmarna. Det handlar om att stå i cafeterian, hjälpa till på Ösmo Marknad samt hjälpa till på någon av våra arbetsdagar. Det handlar inte enbart om att hålla nere våra medlemsavgifter, utan det handlar också om att bygga föreningskänslan och skapa kontakter.

När föreningen gått på sparlåga de senaste åren på grund av COVID så kan uppstart till det normala kännas annorlunda, men det kommer bli hur bra som helst!

Vi har nu två återstående aktiviteter (efter lira blågult) kvar innan vi tar sommarlov på riktigt. Den ena aktiviteten är Roslagscupen nu till helgen där våra yngre lag åker till Roslagscupen i samlad trupp. Vi åker ståndsmässigt med vår sponsor Kerstins Taxi till och från cupen. Vi håller tummarna för ett riktigt bra väder.

Den andra aktiviteten är Old n Gold cupen som går av stapeln i början av Juli. En cup för dom som inte längre är aktiva i ett lag och fått några år på nacken. Här får vi hjälp av vår sponsor Ösmo Krog med ”After football” som arrangeras i ett tält bakom Ösmo IP efter cupen. Livebandet ”Bussters” kommer och underhåller. Alla deltagande lagmedlemmar erhåller en biljett och det går att köpa ”+1” i vår cafeteria.

Och, ÄNTLIGEN, har våra nya matchställ kommit! Den som väntar…

Vi i styrelsen vill tillönska alla en skön sommar! Och kom ihåg, Ösmo IP står tillgänglig för spontanfotboll! Vi ses i augusti!

Matcher på IP i helgen
2022-06-03 07:14

Händer på Ösmo IP i helgen:

Fredag:

15.00  Gåfotboll

17.00  Knattefotboll

17.30  P14 - Årsta

17.30  F14/15 - Tullinge

20.00  Herrarna - Vega FC

Lördag:

10.00  P14 - Nynäshamn

11.30  F10/11 - Sätra

11.30  F12/13 - Gustavsberg

12.45  F12/13 - Haninge

12.45  P12 - Haninge

14.30  P08 - Rönninge/Salem

16.00  P06/07 - Djurgården

Söndag:

10.00  P11 - Spårvägen

10.00  P09 - Segeltorp

Välkomna!

2022-05-30 14:10
Ösmo marknad 2022 är nu slut!

Då var Ösmo Marknad 2022 slut och vi i styrelsen vill tacka alla inblandade.

Ösmo Marknad

Tack till styrelsen i Ösmo Marknad för ett fint arrangemang, det ligger många arbetstimmar att få ihop en marknad. Tack till Alla Er som deltagit i Ösmo Marknadsstyrelsen!

Ösmo Dam och Herrlag

Tack för Ert engagemang under marknaden i cafeterian och serveringstältet! Hoppas ni hade lika skoj som vi!

Alla föräldrar och anhöriga!

Tack alla Ni föräldrar som ställt upp och hjälpt till, som grindvakt, parkeringshjälp och på annat sätt som hjälpt oss att förverkliga Ösmo Marknad! Ni är guld värda och det är ni som visar vad en ideell förening innebär! Utan Er skulle ett sådant arrangemang inte vara möjlig att genomföra.

Spelare

Alla ni spelare som hjälpt till på ett eller annat sätt. Ni som stått på parkeringen, ni som hjälpt till att städa och alla ni som hjälpt Ösmo Marknad att genomföras - tack!

Ledare och tränare

Alla tränare och ledare som i vått och torrt ställer upp för föreningen och våra lag. Ni kämpar och fixar för att få ihop det! Utan Er - Ingen verksamhet!

Kansliet

Kansliet fixar med det mesta och är alltid där med ett glatt humör i arbetsuppgiften ingår även att se till att cafeterian rullar på.. Tack!

Alla ni andra som inte är nämnda ovan men som på ett eller annat sätt hjälpt till - Ett stort tack!

//Styrelsen

Missa inte ÖPPET HUS idag 17.00-19.00
2022-05-19 10:20

Styrelsen finns på plats idag mellan 17-19 för alla medlemmar som har frågor, funderingar och idéer. Kom förbi och prata med oss, vi bjuder på fika!

Vi håller till uppe i klubbrummet!

Varmt välkomna!

//Styrelsen

Matcher på IP i helgen
2022-05-13 13:05