SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i Ösmo GIF Fotbollklubb
BLI MEDLEM!
Välkommen till Ösmo GIF Fotboll
Ösmo GIF Fotboll är idag en av Nynäshamns kommuns största idrottsföreningar med fler än 650 medlemmar varav ca 60 ledare.
 
Med våra fina värderingar är vi en förening att vara stolt över. Vi verkar för att skapa de bästa förutsättningarna att utveckla så många fotbollsspelare som möjligt så länge och så bra som möjligt.
 
Ösmo GIF Fotboll:s värdeord är: 
GLÄDJE, RESPEKT, LÅNGSIKTIGHET och ENGAGEMANG.
Tjejcamp 2023!
2023-07-05 13:56

Har ni funderat på hur ni ska avsluta sommarlovet på bästa sätt? Vi har den perfekta idén för er – Ösmo Fotbolls TJEJCAMP! Håll i er, för det blir tre dagar fullproppade med fotbollsglädje på Ösmo IP, från morgon till eftermiddag. Ta med er er bästa energi och ge allt mellan den 14:e och 16:e augusti!

 

Det bästa av allt? Tjejcampen är helt GRATIS! Tack vare ett fantastiskt samarbete med Nynäshamn kommuns sommarlovsaktiviteter kan vi erbjuda denna fotbollsupplevelse utan kostnad för alla tjejer mellan 6 och 13 år.

 

Och håll i hatten, för här kommer ännu mer bra nyheter! Tjejerna kommer att bli omhändertagna med lunch och mellanmål för att hålla kraften och entusiasmen på topp. Som om inte det vore nog, så får de också en häftig T-shirt och en vattenflaska att rocka på campen och ta med sig hem som en stilig souvenir!

 

För att säkra er plats i Tjejcampen behöver ni bara skicka ett mail till info@osmofk.se senast den 1:a augusti. Glöm inte att inkludera namn, ålder, önskad T-shirtstorlek och eventuella allergier i mailet.

 

Detta är en gyllene möjlighet för alla unga tjejer att delta i en riktig fotbollsfest och avsluta sommarlovet på absolut bästa sätt. Vi ser fram emot att träffa er på Ösmo IP för tre oförglömliga dagar!

 

Sprid ordet och tagga era vänner – det kommer att bli en tjejcamp utöver det vanliga!

 

Kickande hälsningar,
Ösmo Fotboll

Sommar!
2023-06-27 10:37

Nu närmar vi oss sommaravslutningen på Ösmo IP med den spännande Old n Gold cupen som äger rum nu på lördag den 1 juli. Det ger oss också en möjlighet att se tillbaka på det fantastiska första halvåret för 2023 för Giffen!

 

Jag vill börja med att framföra mitt uppriktiga tack till våra fantastiska ledare som har visat enastående engagemang och drivit sina lag framåt tillsammans med en trygg och ansvarsfull ledaransvarig samt tillgång till en fantastisk kanslist vid sin sida.

 

Under första halvåret har vi genomfört en rad olika aktiviteter som berikat vår klubb. Tränarutbildningar, ledarutbildningar, uppstarten av cafeterian, våffelcup, domarutbildning, ledarkonferens med fokus på första hjälpen och HLR, samt vår gemensamma resa till Friends Arena för att stödja vårt landslag i fotboll - allt detta har bidragit till en positiv och utvecklande miljö för våra medlemmar.

Dessutom har vi haft speldagar på ÖSMO IP, genomfört lagfotografering, hållit årsmöte, deltagit/arrangerat Ösmo Marknad, organiserat gåfotboll, haft en fixardag på Ösmo IP, arrangerat lägret Lira Blågult, deltagit i enskilda cuper och föreningscupen i Arvika.

 

Förutom dessa aktiviteter är vårt seriespel i full gång och vi har upplevt både framgångar och utmaningar genom bortamatcher, hemmamatcher och derbymatcher, samt våra regelbundna träningstillfällen varje vecka.

 

Våra representationslag fortsätter att imponera. Våra herrlag och damlag kämpar på för att nå en topplacering i sina respektive serier och vi är stolta över deras prestationer. Våra dam- och herrjuniorer visar också stort engagemang och representerar ÖSMO GIF Fotboll på ett föredömligt sätt. Inte att förglömma vår satsning på vårt U-lag som skördat framgångar mot starka motståndare i Stockholmsområdet i deras kvalserie!

 

Styrelsen har varit mycket aktiv under första halvåret. Vi har hållit regelbundna styrelsemöten varje månad och genomfört styrelsekonferenser med uppföljning. Dessutom har vi deltagit på styrelseforum arrangerade av StFF och haft möten med NIF och Sorunda för att främja ett gott samarbetsklimat mellan klubbarna. Vi har även arbetat hårt gentemot kommunen för att få tillstånd att anlägga en ny spelplan bakom klubbhuset.

 

Det mest fantastiska är att allt detta arbete i vår förening nästan helt utförs ideellt!

 

Ni är våra hjältar och förebilder för alla aktiva och för samhället i stort. Ta en stund och klappa er själva på axeln för era fantastiska insatser. Ni ska vara stolta över att vara en del av Ösmo Fotboll och bära Giffenhjärtat med stolthet.

 

Jag ser fram emot resten av året och alla kommande utmaningar och framgångar vi ska möta tillsammans som en stark gemenskap. Tack för ert fortsatta stöd och engagemang!

 

Ha nu en riktigt skön sommar och ladda batterierna!

 

Med vänliga hälsningar,

 

Mikael Holmberg

Ordförande ÖSMO GIF FOTBOLL

Arrendeavtal påskrivet!
2023-06-21 14:33

Vi är glada över att meddela att Ösmo GIF Fotboll och Nynäshamns kommun har nått en överenskommelse om ett arrendeavtal för baksidan av vårt klubbhus. Vi vill rikta ett tack till kommundirektör Kristina Tidestav och kommunordförande Marcus Svinhufvud för deras samarbete och bidrag till att göra detta avtal möjligt.

 

Genom detta arrendeavtal får vi äntligen möjligheten att fortsätta med våra planer på att anlägga en 7 mot 7 spelplan. Detta kommer att ge våra fantastiska barn och ungdomar den extra ytan de behöver för träning och spel, vilket är av stor betydelse för deras utveckling.

 

Arrendeavtalet sträcker sig över en period på 5 år, med möjlighet till förlängning i ytterligare 5 år. Det finns även en klausul som stipulerar att om vi av någon anledning inte kan anlägga konstgräsplanen (till exempel om vi inte får beviljat bidrag och inte kan lösa den ekonomiska frågan på annat sätt) före den 30 april 2024, kommer avtalet att upphöra.

 

Vad kommer att hända härnäst? Just nu söker vi bidrag från Riksidrottsförbundet/SISU för att täcka en del av kostnaderna för att anlägga konstgräsplanen på den nu arrenderade ytan. Om vår ansökan blir godkänd kommer vi att gå vidare till nästa steg, vilket innebär att förbereda marken genom att jämna ut ytan, ta bort det gamla staketet, och göra nödvändiga rensningar. Därefter kommer vi att köpa in konstgräset. Vi kommer att behöva hjälp från frivilliga i olika faser av detta omfattande projekt. Om du känner att du kan bidra med något, till exempel arbetskraft, projektledning, eller arbetsfordon, är du välkommen att kontakta oss på styrelsen@osmofk.se.

 

Tillsammans kan vi göra detta projekt till verklighet och skapa en ännu bättre fotbollsmiljö för våra spelare. Vi ser fram emot att fortsätta arbetet och vi är tacksamma för allt stöd och engagemang vi får från våra medlemmar och samhället i stort.

📣🏟️ DERBYFEST PÅ GÅNG!🤩⚽
2023-05-29 09:43

Äntligen är den efterlängtade fredagskvällen här när Ösmo IP blir arenan för fotbollens hetaste rivalitet! Lokala hjältar och passionerade supportrar står redo att fylla läktarna när våra herrar från ÖSMO GIF Fotboll tar emot SORUNDA IF i ett derby som kommer att få hela kommunen att vibrera av spänning!

 

Så missa inte matchen nu på fredag den 2/6 kl. 20.00 på ÖSMO IP! Det blir en kväll för historieböckerna! ⚽️✨

 

Dessutom kommer vårt P12-ungdomslag att vara bollkallar under matchen, och Kängsta Naturbruk kommer att vara på plats och grilla läckra nötkabanossar. Vem vet, det kan till och med hända något spännande under pausen! Det blir en perfekt fredagskväll, helt enkelt!

 

Låt oss fylla ÖSMO IP och ge våra herrar det stöd de förtjänar! 💛🖤⚽️ Kom och visa vilket fantastiskt stöd vi kan ge vårt lag!

 

Tagga dina vänner och sprid ordet – vi ses på Ösmo IP! 🎉📣

Ösmo Fotbolls Organisation - Ett imponerande nätverk av lag, spelare och ledare
2023-05-26 10:21

Ösmo GIF Fotbollsorganisation är verkligen något extra! Med ett stort engagemang för fotbollen och en stark sammanhållning har vi skapat en imponerande struktur som främjar långsiktighet, glädje och engagemang inom sporten. Genom att följa länken nedan till organisationschemat får vi en tydlig bild av det omfattande nätverket av lag, spelare, ledare och arbetsgrupper som arbetar tillsammans för att driva fotbollsverksamheten i Ösmo framåt.

 

Vi har ett stort antal lag inom olika åldersgrupper och divisionsnivåer. Från de yngsta knattefotbollarna till seniorlagen finns det en plats för alla som älskar att spela fotboll. Varje lag representerar Ösmo på olika tävlingar och turneringar och bidrar till att sprida klubbens goda rykte.

 

Men det är inte bara spelarna som gör detta möjligt. Organisationen har också ett dedikerat team av ledare och tränare som arbetar med att utveckla spelarnas färdigheter, främja fair play och skapa en positiv atmosfär på och utanför planen. Deras insatser är ovärderliga för att forma nästa generation fotbollsspelare och ge dem en meningsfull upplevelse.

 

För att driva verksamheten framåt och hantera olika aspekter av fotbollen finns det också olika arbetsgrupper inom Ösmo GIF Fotboll. Dessa grupper arbetar i bakgrunden och tar hand om allt från ekonomi och marknadsföring till anläggningsunderhåll och evenemangsplanering. Deras samordnade ansträngningar är avgörande för att se till att Ösmo GIF Fotboll fungerar smidigt och kan erbjuda sina medlemmar en högkvalitativ fotbollsupplevelse.

 

Genom att visualisera hela detta nätverk av lag, spelare, ledare och arbetsgrupper i ett organisationschema blir det tydligt att Ösmo GIF Fotboll är en väletablerad och välfungerande enhet. Det är en plats där människor samlas kring sin passion för fotboll och arbetar tillsammans för att främja sportens värden och glädjen i att spela.

 

Se organisationen här: https://www.osmofk.se/sida/?ID=274984

 

BLI MEDLEM!
Nyheter från våra lag
Damjuniorer, 23/09 00:58 
Damjuniorer, 17/09 17:29 
Styrelsen, 08/09 09:40 
Damjuniorer, 22/07 00:30 
 
Stöd Ösmo GIF fotboll
Huvudsponsor
Silversponsor
1935Klubben
Samarbetspartners

Väder Ösmo

Följ Ösmo Fotboll