SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i Ösmo GIF Fotbollklubb
BLI MEDLEM!
Välkommen till Ösmo GIF Fotboll
Ösmo GIF Fotboll är idag en av Nynäshamns kommuns största idrottsföreningar med fler än 600 medlemmar varav ca 60 ledare.
 
Med våra fina värderingar är vi en förening att vara stolt över. Vi verkar för att skapa de bästa förutsättningarna att utveckla så många fotbollsspelare som möjligt så länge och så bra som möjligt.
 
Ösmo GIF Fotboll:s värdeord är: 
GLÄDJE, RESPEKT, LÅNGSIKTIGHET och ENGAGEMANG.
📣🏟️ DERBYFEST PÅ GÅNG!🤩⚽
2023-05-29 09:43

Äntligen är den efterlängtade fredagskvällen här när Ösmo IP blir arenan för fotbollens hetaste rivalitet! Lokala hjältar och passionerade supportrar står redo att fylla läktarna när våra herrar från ÖSMO GIF Fotboll tar emot SORUNDA IF i ett derby som kommer att få hela kommunen att vibrera av spänning!

 

Så missa inte matchen nu på fredag den 2/6 kl. 20.00 på ÖSMO IP! Det blir en kväll för historieböckerna! ⚽️✨

 

Dessutom kommer vårt P12-ungdomslag att vara bollkallar under matchen, och Kängsta Naturbruk kommer att vara på plats och grilla läckra nötkabanossar. Vem vet, det kan till och med hända något spännande under pausen! Det blir en perfekt fredagskväll, helt enkelt!

 

Låt oss fylla ÖSMO IP och ge våra herrar det stöd de förtjänar! 💛🖤⚽️ Kom och visa vilket fantastiskt stöd vi kan ge vårt lag!

 

Tagga dina vänner och sprid ordet – vi ses på Ösmo IP! 🎉📣

Ösmo Fotbolls Organisation - Ett imponerande nätverk av lag, spelare och ledare
2023-05-26 10:21

Ösmo GIF Fotbollsorganisation är verkligen något extra! Med ett stort engagemang för fotbollen och en stark sammanhållning har vi skapat en imponerande struktur som främjar långsiktighet, glädje och engagemang inom sporten. Genom att följa länken nedan till organisationschemat får vi en tydlig bild av det omfattande nätverket av lag, spelare, ledare och arbetsgrupper som arbetar tillsammans för att driva fotbollsverksamheten i Ösmo framåt.

 

Vi har ett stort antal lag inom olika åldersgrupper och divisionsnivåer. Från de yngsta knattefotbollarna till seniorlagen finns det en plats för alla som älskar att spela fotboll. Varje lag representerar Ösmo på olika tävlingar och turneringar och bidrar till att sprida klubbens goda rykte.

 

Men det är inte bara spelarna som gör detta möjligt. Organisationen har också ett dedikerat team av ledare och tränare som arbetar med att utveckla spelarnas färdigheter, främja fair play och skapa en positiv atmosfär på och utanför planen. Deras insatser är ovärderliga för att forma nästa generation fotbollsspelare och ge dem en meningsfull upplevelse.

 

För att driva verksamheten framåt och hantera olika aspekter av fotbollen finns det också olika arbetsgrupper inom Ösmo GIF Fotboll. Dessa grupper arbetar i bakgrunden och tar hand om allt från ekonomi och marknadsföring till anläggningsunderhåll och evenemangsplanering. Deras samordnade ansträngningar är avgörande för att se till att Ösmo GIF Fotboll fungerar smidigt och kan erbjuda sina medlemmar en högkvalitativ fotbollsupplevelse.

 

Genom att visualisera hela detta nätverk av lag, spelare, ledare och arbetsgrupper i ett organisationschema blir det tydligt att Ösmo GIF Fotboll är en väletablerad och välfungerande enhet. Det är en plats där människor samlas kring sin passion för fotboll och arbetar tillsammans för att främja sportens värden och glädjen i att spela.

 

Se organisationen här: https://www.osmofk.se/sida/?ID=274984

 

Ny dag för gåfotboll!
2023-05-23 08:00

 

Vi flyttar gåfotbollen från fredagar till ONSDAGAR 14.00 istället!
Självklart finns det fika efteråt! Passa på och träffa nya bekanta, få motion och många roliga skratt!

Vi ses på onsdag!

Öppet hus, träffa styrelsen!
2023-05-20 12:21

På måndag och tisdag (22 och 23 maj) mellan 1730-2000 finns styrelsemedlemmar på plats i/vid klubbhuset. Passa på att komma och träffa oss och prata med oss om allt möjligt!

 

Vi bjuder på fika! Vi ses!

 

//Styrelsen 

Ösmo Marknad 2023!
2023-05-13 10:06

Våren är här och sommaren knackar på dörren! Då vet man också att Södertörns största marknad, Ösmo Marknad, är på gång! 

Upplaga 31 går av stapeln 27-28 maj och arrangeras av Ösmo Fotboll med hjälp av sin dotterförening Ösmo Marknad!

Tivoli! Kläder! Sockervadd! Korv! Leksaker! Ja, alla bekanta hittar ni och en del nyheter!

 

Under helgen kommer många matcher att spelas på Ösmo IP. Det är med andra ord upplagt för en riktig folkfest!

 

Bjud in vänner och släkt och delta på detta fantastiska evenemang!

 

Följ Ösmo Marknad på sociala medier för de absolut senaste nyheterna!

BLI MEDLEM!
Nyheter från våra lag
 
Stöd Ösmo GIF fotboll
Huvudsponsor
Silversponsor
1935Klubben
Samarbetspartners

Väder Ösmo

Följ Ösmo Fotboll