SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i Ösmo GIF Fotbollklubb
BLI MEDLEM!
Välkommen till Ösmo GIF Fotboll
Ösmo GIF Fotboll är idag en av Nynäshamns kommuns största idrottsföreningar med fler än 550 medlemmar varav ca 50 ledare.
 
Med våra fina värderingar är vi en förening att vara stolt över. Vi verkar för att skapa de bästa förutsättningarna att utveckla så många fotbollsspelare som möjligt så länge och så bra som möjligt.
 
Ösmo GIF Fotboll:s värdeord är: 
GLÄDJE, RESPEKT, LÅNGSIKTIGHET och ENGAGEMANG.
Nominera årets ledare 2022!
2022-08-24 10:28

Äntligen är det återigen dags att utse klubbens ledare för 2022.

 

Fundera kring vem du vill nominera och varför. Tänk gärna på våra ledord "Glädje, Respekt, Långsiktighet och Engagemang" när du skriver din nominering.

 

Nominering pågår till sista september, därefter kommer röstning att inledas under oktober. Årets ledare kommer koras på ledargalan i november (mer info om det kommer komma).

 

LÄNK FÖR ATT GÖRA NOMINERING (KLICKA HÄR)

Cafeterian Öppen
2022-08-15 17:02

Idag måndag öppnar äntligen Cafeterian igen efter sommarlovet!

 

Öppettider måndag till torsdag  16.00 - 20.15

 

Fredagar från 16.30 till sista matchen är slut

 

Lördagar och söndagar i samband med matcher

 

VÄLKOMNA!!

Vi digitaliserar oss ytterligare!
2022-08-10 12:14

Precis som att alla andra branscher digitaliseras så gör vi nu också det!

Nu börjar vi använda SportAdmin Kansliservice – ett automatiserat och digitalt föreningssystem för att skapa ännu bättre förutsättningar att utveckla vår verksamhet.

 

För dig som medlem innebär det att du kan betala med tre nya digitala betalningsmetoder i samarbete med Billmate, för att ge dig en bättre upplevelse och smidigare betalning. Dessutom innebär det en minskad manuell administration för oss som förening.

De betalningsmöjligheter vi erbjuder är:

  • Kortbetalning
  • Fakturabetalning*
  • Delbetalning*
  • (Inom kort kommer även Swish)

* vid faktura- eller delbetalning kommer det att tas en lätt kreditupplysning. Detta är en standardkontroll och ingenting som påverkar din kreditvärdighet.

 

Administrationsavgift

Med ett uppdaterat administrationssystem och via de nya digitala betalningsmetoder vi erbjuder, tillkommer en administrationsavgift mellan 9 - 59 kr – för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration.

 

Vad innebär det för föreningen?

Processen blir mer eller mindre helt automatiserad, och vi kan erbjuda fler betalsätt än tidigare.

Vi frigör många timmar från vårt kansli som tidigare gått åt att manuellt registrera och bocka av fakturor. Den delen sköts nu helt automatiskt i SportAdmin och tillsammans med vår betalpartner Billmate. Det gör att vi istället kan lägga vår tid på det vi verkligen vill -att utveckla föreningen.

 

Den administrativa avgiften ger oss helt enkelt mer tid.

 

Vad innebär det för mig som medlem?

För dig som medlem innebär det en smidigare upplevelse vid anmälan och betalning, och fler betalningsmetoder. Du får tillgång till MedlemsAppen där du har ditt, eller ditt barns, lags aktiviteter, kalender, kallelser, utskick mm. Du kan anmäla om du behöver skjuts eller har plats i din bil genom funktionen Samåkning. Du kan i förväg meddela om du eller ditt barn är kommer på träningen genom funktionen Förhandsrapportera.

Du får ditt medlemskort digitalt i appen och ser även dina betalningar, erbjudanden från föreningen, samt mycket, mycket mer.

 

Administrationsavgiften är det som gör ovanstående möjligt och pengarna går därmed indirekt tillbaka in i ÖSMO GIF Fotboll och vår verksamhet.

 

Ladda ner ”SportAdmin MedlemsApp” från AppStore eller Google Play, om du inte redan gjort det!

 

Har ni frågor når ni oss på kansli@osmofk.se alternativt styrelsen@osmofk.se

 

//Styrelsen

Sommar!
2022-06-15 16:53

Denna vecka kör vi Lira Blågult. Det är ett säkert tecken på att nu är faktiskt sommaren här!


Det känns fantastiskt att vi efter dessa pandemi år återigen kan driva vår verksamhet som vanligt. Vi har kunnat ha ledarmöten precis som vanligt. Vi har kunnat genomföra speldagar precis som vanligt och Ösmo Marknad är äntligen tillbaka efter uppehållet.


För många som varit aktiva i klubben under många år så blir det naturligt att återigen gå tillbaka till de arrangemang som klubben traditionellt har haft. Men det finns också alla ni som nyligen blivit medlemmar i klubben och inte riktigt vet vad som brukar hända.

 

Ösmo GIF Fotboll är en ideell förening. För den medlemsavgift som ni betalar ingår rättigheten att få delta i föreningens verksamhet. Genom föreningens struktur och uppbyggnad erbjuder vi barn, ungdom och seniorer en fotbollsutbildning. Alla barn- och ungdomsledare samt tränare som är aktiva i föreningen är frivilliga. Det innebär att man som ledare och tränare ställer upp för föreningen med sin tid, kunskap och vilja. Det är också det som är hjärtat i föreningen och skapar den gemenskap och trivsel vi har i Ösmo Fotboll. 

 

För att hålla nere medlemsavgifter så mycket som möjligt så behöver vi hjälp från föräldrar/anhöriga till de yngre medlemmarna. Det handlar om att stå i cafeterian, hjälpa till på Ösmo Marknad samt hjälpa till på någon av våra arbetsdagar. Det handlar inte enbart om att hålla nere våra medlemsavgifter, utan det handlar också om att bygga föreningskänslan och skapa kontakter. 

 

När föreningen gått på sparlåga de senaste åren på grund av COVID så kan uppstart till det normala kännas annorlunda, men det kommer bli hur bra som helst!

 

Vi har nu två återstående aktiviteter (efter lira blågult) kvar innan vi tar sommarlov på riktigt. Den ena aktiviteten är Roslagscupen nu till helgen där våra yngre lag åker till Roslagscupen i samlad trupp. Vi åker ståndsmässigt med vår sponsor Kerstins Taxi till och från cupen. Vi håller tummarna för ett riktigt bra väder. 

 

Den andra aktiviteten är Old n Gold cupen som går av stapeln i början av Juli. En cup för dom som inte längre är aktiva i ett lag och fått några år på nacken. Här får vi hjälp av vår sponsor Ösmo Krog med ”After football” som arrangeras i ett tält bakom Ösmo IP efter cupen. Livebandet ”Bussters” kommer och underhåller. Alla deltagande lagmedlemmar erhåller en biljett och det går att köpa ”+1” i vår cafeteria.

 

Och, ÄNTLIGEN, har våra nya matchställ kommit! Den som väntar…

 

Vi i styrelsen vill tillönska alla en skön sommar! Och kom ihåg, Ösmo IP står tillgänglig för spontanfotboll! Vi ses i augusti!

 

Styrelsen

Matcher på IP i helgen
2022-06-03 07:14

Händer på Ösmo IP i helgen:

 

Fredag:

15.00  Gåfotboll

17.00  Knattefotboll

17.30  P14 - Årsta

17.30  F14/15 - Tullinge

20.00  Herrarna - Vega FC

 

Lördag:

10.00  P14 - Nynäshamn

11.30  F10/11 - Sätra

11.30  F12/13 - Gustavsberg

12.45  F12/13 - Haninge

12.45  P12 - Haninge

14.30  P08 - Rönninge/Salem

16.00  P06/07 - Djurgården

 

Söndag:

10.00  P11 - Spårvägen

10.00  P09 - Segeltorp

 

Välkomna!

BLI MEDLEM!
Nyheter från våra lag
Damjuniorer, 24/09 21:06 
Damjuniorer, 19/09 09:46 
Damjuniorer, 16/09 11:40 
Damjuniorer, 11/09 19:28 
 
Stöd Ösmo GIF fotboll
Huvudsponsor
Silversponsor
1935Klubben
Samarbetspartners

Väder Ösmo

Följ Ösmo Fotboll