SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i Ösmo GIF Fotbollklubb
BLI MEDLEM!
Välkommen till Ösmo GIF Fotboll
Ösmo GIF Fotboll är idag en av Nynäshamns kommuns största idrottsföreningar med fler än 650 medlemmar varav ca 60 ledare.
 
Med våra fina värderingar är vi en förening att vara stolt över. Vi verkar för att skapa de bästa förutsättningarna att utveckla så många fotbollsspelare som möjligt så länge och så bra som möjligt.
 
Ösmo GIF Fotboll:s värdeord är: 
GLÄDJE, RESPEKT, LÅNGSIKTIGHET och ENGAGEMANG.
🎄✨ Ösmo GIF Fotbolls Julmarknad: En Magisk Dag att Minnas! ✨🎄
2023-11-29 14:35

I samarbete med "Växtkraft på landsbygden" bjuder Ösmo GIF Fotboll in dig till en förtrollande Julmarknad på torget i Ösmo Centrum den 16 december, mellan klockan 11.00-15.00.

 

🌟 Upptäck Magin av Närproducerade Varor! 🌟
Ge dig själv en julklapp genom att utforska det genomgående tema av närproducerade varor. Här hittar du allt från läckra godsaker till julbordet till underbara presenter för dina nära och kära.

 

Stöd Ösmo GIF lagens Lagkassa för 2024! ⚽
Möt några av Ösmo GIF Fotbolls fantastiska lag som kommer vara på plats för att erbjuda produkter. Varför inte göra ditt julklappsköp extra meningsfullt genom att stötta laget och bidra till en blomstrande lagkassa för kommande äventyr?

 

🌭 Korv, Korv, Korv! 🌭
Missa inte chansen att smaka på de legendariska korvarna (närproducerade förstås) från vår mytomspunna korvvagn. Det går även rykten om en färskkorv som kommer erbjuda en smakupplevelse utöver det vanliga!

 

🎅 Tomten Har Gjort en Lucka i sin Kalender för Oss! 🎅
Självaste Tomten har hört vårt önskemål och gjort plats i sin julkalender för att träffa oss! Det här är en möjlighet du verkligen inte vill missa. Kom och ta en bild, dela dina önskningar, och känn julens magi fylla torget.

 

🗓 Sätt en påminnelse i Kalendern! 🗓
Ring släkt och vänner, sprid glädje och gemenskap, och gör dig redo för en dag fylld av skratt, god mat och julstämning. Vi ses på torget i Ösmo den 16 december!

 

🎉 Ho, Ho, Ho... Låt Julmarknaden Börja! 🎉

Ösmo GIF Fostrade Simon Gefvert till Allsvenskan!
2023-10-30 11:37

Igår var en historisk dag för fotbollsvärlden och en stolt ögonblick för oss alla här på Ösmo GIF Fotboll. Matchen mellan Västerås SK och GAIS avgjordes, och resultatet är något som kommer sätta ett leende på många ansikten - Västerås SK har säkrat sin plats i Allsvenskan 2024!

 

Men vad gör detta ögonblick så speciellt?

 

Jo, det är historien bakom det, det är banden som aldrig brister, och det är en ung mans beslutsamhet att nå stjärnorna. Vi talar om vår egen Simon Gefvert.

 

Simon, som en gång i tiden började sin resa i de gul-svarta tröjorna här på Ösmo GIF Fotboll, har nu blivit en avgörande kugge i Västerås SK:s maskineri. Hans beslutsamhet, arbetsmoral och kärlek till spelet är egenskaper som har burit honom långt. Hans framgångar är en påminnelse om att drömmar kan bli verklighet.

 

Denna triumf är inte bara Västerås SK:s utan också vår triumf. Det är en påminnelse om att oavsett var våra spelare går, kommer de alltid vara en del av vår familj. Det är en påminnelse om att samhörighet och stolthet över våra spelare aldrig kommer att falna.

 

Så låt oss fira detta ögonblick tillsammans, för det är inte bara en seger för Västerås SK, det är en seger för oss alla på Ösmo GIF Fotboll. Det är en påminnelse om att drömmar är möjliga, och att våra spelares framgångar är vår framgång.

 

Grattis till Västerås SK och vår egen Simon Gefvert! Låt oss fortsätta att stötta och inspirera varandra, för det är tillsammans vi gör det omöjliga möjligt.

 

 

Herr senior slåss om serieseger!
2023-09-30 15:39

Det var en glädjande nyhet att höra om gårdagens imponerande vinst mot Söderort United FF med 1-4 på bortaplan. Detta resultat har verkligen satt oss i en bättre position inför den avgörande matchen mot FC Första på fredag.

 

 

Vårt herrlag har visat en enastående förmåga att kämpa och leverera på planen. Det har varit en säsong av utmaningar och framgångar, och gårdagens seger är en tydlig indikation på det hårda arbete och den dedikation som våra spelare och tränare har lagt ned.

 

Med denna vinst i ryggen har vi nu en ännu bättre utgångsposition när vi tar oss an FC Första i den avgörande matchen. Vi är klara för division 6, men vi kan också att bli seriesegrare. Det är en möjlighet som vi inte kan låta passera oss!

 

Låt oss alla samlas på Ösmo IP på fredag klockan 20.00 för att heja på våra herrar. Tillsammans kan vi ge dem det stöd de behöver för att ta hem segern och göra ÖSMO GIF Fotboll stolta. Vi ses på plats! 💪⚽ 💛 🖤 #ÖsmoFotboll #SeriesegerDrömmar

Tjejcamp 2023!
2023-07-05 13:56

Har ni funderat på hur ni ska avsluta sommarlovet på bästa sätt? Vi har den perfekta idén för er – Ösmo Fotbolls TJEJCAMP! Håll i er, för det blir tre dagar fullproppade med fotbollsglädje på Ösmo IP, från morgon till eftermiddag. Ta med er er bästa energi och ge allt mellan den 14:e och 16:e augusti!

 

Det bästa av allt? Tjejcampen är helt GRATIS! Tack vare ett fantastiskt samarbete med Nynäshamn kommuns sommarlovsaktiviteter kan vi erbjuda denna fotbollsupplevelse utan kostnad för alla tjejer mellan 6 och 13 år.

 

Och håll i hatten, för här kommer ännu mer bra nyheter! Tjejerna kommer att bli omhändertagna med lunch och mellanmål för att hålla kraften och entusiasmen på topp. Som om inte det vore nog, så får de också en häftig T-shirt och en vattenflaska att rocka på campen och ta med sig hem som en stilig souvenir!

 

För att säkra er plats i Tjejcampen behöver ni bara skicka ett mail till info@osmofk.se senast den 1:a augusti. Glöm inte att inkludera namn, ålder, önskad T-shirtstorlek och eventuella allergier i mailet.

 

Detta är en gyllene möjlighet för alla unga tjejer att delta i en riktig fotbollsfest och avsluta sommarlovet på absolut bästa sätt. Vi ser fram emot att träffa er på Ösmo IP för tre oförglömliga dagar!

 

Sprid ordet och tagga era vänner – det kommer att bli en tjejcamp utöver det vanliga!

 

Kickande hälsningar,
Ösmo Fotboll

BLI MEDLEM!
Nyheter från våra lag
 
Stöd Ösmo GIF fotboll
Huvudsponsor
Silversponsor
1935Klubben
Samarbetspartners

Väder Ösmo

Följ Ösmo Fotboll