Välkommen till Ösmo GIF Fotboll
För att bli ny medlem, klicka här.

Ösmo GIF Fotboll är idag en av Nynäshamns kommuns största idrottsföreningar med fler än 550 medlemmar varav ca 50 ledare.

Med våra fina värderingar är vi en förening att vara stolt över. Vi verkar för att skapa de bästa förutsättningarna att utveckla så många fotbollsspelare som möjligt så länge och så bra som möjligt.

Ösmo GIF Fotboll:s värdeord är:
GLÄDJE, RESPEKT, LÅNGSIKTIGHET och ENGAGEMANG.
Matcher på IP i helgen
2022-05-13 13:05

Händer på Ösmo IP i helgen:

Fredag:

15.00  GÅFOTBOLL

17.00  Knattefotboll

17,30  P14 - Grödinge

19.30  P08 - Enskede

Lördag:

09.00  F12/13 - Vendelsö

10.15  P12 - Stureby

10.15  P10 - Hanviken

12.45  F10/11 - Älta

12.45  P11 - Tyresö

14.30  Damjuniorer - Vasalund

Söndag:

11.30  P08 - Skogås/Trångsund

19.00  Herrarna - Sthlm Streetsoccer FF

Välkomna!

Lediga tjänster!
2022-05-12 16:03

Vi söker eldsjälar som brinner att göra skillnad!
Ösmo Fotboll bedrivs som en ideell förening och vi behöver din hjälp!

Som ideell medarbetare får du ingen ersättning i form av pengar, men du får så mycket annat! Du får en grym gemenskap! Du får nya erfarenheter! Du får ett brett kontaktnät i klubben och kommunen! Du får pluspoäng på ditt CV! Och, det viktigaste, du hjälper våra barn och ungdomar som valt att träna/spela i ÖSMO GIF Fotboll få en riktigt bra fotbollsutbildning!

Just nu söker vi:

Medieansvarig
Du sköter våra sociala medier och hemsida. Du publicerar nyheter och skriver intressanta saker om oss som förening och vad som händer kring Ösmo IP och våra lag. Du har en känsla för det grafiska och du är kreativ!

Krav: 16 år eller äldre.

Sponsorsäljare

Är du finurlig? Du kanske har massa kontakter? Du gillar att prata med folk? Ja, då är det här rätt uppdrag för dig! Du kommer i Sponsorgruppen att jobba för att dra in sponsorer och intäkter till klubben. Det är oerhört viktigt uppdrag! Lyckas sponsorgruppen så kan vi hålla nere våra medlemsavgifter!

Krav: 18 år eller äldre.

Valberedning

Är du en personkännare? Då kan det här vara rätt uppdrag för dig! Vi behöver flera personer i valberedningen. Valberedningens uppgift är att presentera förslag på personer till styrelsen inför kommande årsmöte som sedan medlemmarna röstar för eller mot. Det är alltså DU som har stor möjlighet att påverka hur Ösmo Fotboll i fortsättningen kommer drivas!

Vad mer får du?

Flexibel arbetstid, du bestämmer själv när du vill jobba!

Påverka och driva kommunens största idrottsförening framåt!

Ett antal “medarbetare” som har samma förutsättningar som dig - vi gör det här för att vi brinner för det och tycker det är skoj!

Start: Omgående

För att ansöka lediga tjänster, maila till: ledigatjanster@osmofk.se och skriv lite om dig själv och vilken tjänst du är intresserad av så återkommer vi till dig!

Ösmo Marknad är tillbaka!
2022-05-12 11:20

För 30:e gången arrangerar Ösmo Fotboll, tillsammans med Lions Sorunda/Ösmo Ösmo Marknad!

Efter några år med pandemi så är det otroligt skoj att marknaden åter berikar oss den sista helgen i maj!

För mer information: Ösmo Marknad – BokaMarknad.se

Öppet hus / Träffa styrelsen
2022-05-09 08:48

Den 16 maj och den 19 maj mellan 17:00-19:00 kommer representanter från styrelsen att finnas på plats i Ösmo Klubbhus.

Om du har frågor eller funderingar kring föreningens tillvaro eller utveckling så passa på och kom förbi och dryfta dessa med personerna på plats!

Varmt välkomna!

Påminnelse! Snart stänger anmälan till "Lira Blågult"
2022-05-08 23:12

Välkommen till Svensk Fotboll och
Ösmo fotbolls Sommar fotbollsskola

13 - 16 juni 2022 På Ösmo IP

För 15e året i rad arrangerar vi Landslagets fotbollsskola för dig mellan

6-13 år.  (födda 2016 - 2009)
Ösmo Fotboll står som arrangör.

Men oavsett om du spelar fotboll i Ösmo Fotboll eller någon annan klubb.
Eller kanske inte spelar fotboll men vill prova på,
 så är du välkommen att anmäla dig.

Tidigare års fotbollsskolor har blivit succé med nästan 100 deltagare så skynda dig
att anmäla dig till sommarens stora händelse.

Priset för 4 dagars fotboll är 900kr per deltagare.
Måndag – Torsdag 09:00 -15:00

Då får du följande:

· Lunch varje dag

· T-shirt "lira blågult"

· vattenflaska "lira blågult"

· Fotboll

· Landslagskortet

· Samt en riktigt kul vecka som

avslutas med det populära vattenkriget

För anmälan se länk nedan!

Länk direkt till deltagaranmälan

Sista anmälningsdag är 22/5-2022
Sista dag för betalning är 1/6-2022

Det är viktigt att anmälning och betalning sker i tid då Svenska Fotbollsförbundets leverantör har deadline för när de kan garantera utrustning till de olika lägren som går runt om i Sverige