Välkommen till Ösmo GIF Fotboll
För att bli ny medlem, klicka här.

Ösmo GIF Fotboll är idag en av Nynäshamns kommuns största idrottsföreningar med fler än 550 medlemmar varav ca 50 ledare.

Med våra fina värderingar är vi en förening att vara stolt över. Vi verkar för att skapa de bästa förutsättningarna att utveckla så många fotbollsspelare som möjligt så länge och så bra som möjligt.

Ösmo GIF Fotboll:s värdeord är:
GLÄDJE, RESPEKT, LÅNGSIKTIGHET och ENGAGEMANG.
Herrlaget
2021-10-09 05:00

Ösmos herrlag fick ett snöpligt avslut på säsongen när motståndarna,

Tunisiska, lämnade WO i fredags till säsongens sista match!

Därmed slutar herrarna mest troligt på en fjärde plats och säkrar fortsatt spel i div 6.  Grattis killar!

Matcher på IP
2021-10-08 22:42

Helgens matcher på Ösmo IP:

Lördag:

09.00 - 19.00  P12 Fastighetsbyråns Cup

Söndag:

11.30   P08 - Segeltorp

13.00  P06/07 - Hammarby

Välkomna!

SERIESEGER!
2021-10-01 07:33

Kom och fira med Ösmos Damlag som ikväll spelar sista hemma-matchen för i år!  Seriesegern blev klar redan förra helgen när det blev vinst mot Sickla samtidigt som Skå förlorade.

Ösmos huvudtränare Tommy Krantz säger så här inför kvällens match:

-Vi har nu kommit till den sista hemmamatchen i div 4.

Vi har med lite tur och mycket skicklighet lyckats få med oss bra resultat i de matcher vi spelat och har under resan, som fortfarande pågår, ständigt blivit bättre, både individuellt och som lag.

Det är med positiva känslor och mycket energi som vi tar oss an denna match och vi önskar givetvis att vårat hårda och långsiktiga arbete även denna gång ska ge oss ett resultat som gläder oss.

Samtliga ledare och spelare i i truppen har bidragit till denna framgång!

Vi har sått ett frö genom detta lag som precis börjat gro och första blomman iform av seriesegern, har blommat.

Vi tar nu sikte på div 3 och de utmaningar vi ställs inför.

Välkomna till Ösmo IP ikväll kl. 19.30

2021-09-30 22:45
Fd Ösmo spelare i blågult
2021-09-26 23:07

Stort grattis till fd Ösmo spelaren Bella Andersson som spelade F15-landskamper mot Norge i veckan som var. Vinst med 1-0 och oavgjort i andra matchen blev resultatet. Bella lämnade Ösmo 2019 och spelar nu i Hammarby.