SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Sammanfattning styrelsemöte 12/10-2023
2024-01-15 11:06

 

Mötet öppnades av ordförande Mikael Holmberg, och dagordningen godkändes.

 

Roger Nyberg och Mattias Ekring valdes som justerare, och det föregående protokollet godkändes.

 

Uppföljning av tidigare mötespunkter inkluderade beslut om konstgräs, anställd personal, cafeteriaansvarig, städning av klubbhuset, Källberga, och inbjudningar från StFF. Micke kommer att kontakta Linda för information gällande frågor om anställd personal.

 

Under ledaransvarig och Sportgruppen diskuterades utbildningar, ledarmöten och satsningen på flicksidan 2024.

 

Uppdateringar om U16 och U17 samt frågor om ledarstaberna togs upp, och betoningen låg på förbättrad kommunikation mellan lagen.

 

Statusen för olika arbetsgrupper, inklusive kansli, cafeteria, material, sponsor, arrangemang, anläggning, värdegrund, och hemsida/dokument diskuterades.

 

Ekonomiska aspekter behandlades, och viktiga datum framöver inkluderade en julmarknad och sista anmälningsdag till St Erikscupen.

 

Under övriga frågor togs upp förslag om fokus på värdegrund under ledarkonferensen, behovet av att revidera och publicera dokument på hemsidan, samt att valberedningen börjar titta på eventuella nyval och omval.

 

Nästa möte planeras till den 27/1 med en budgetkonferens på Nynäshamns ångbryggeri kl 10.

 

 

 
Stöd Ösmo GIF fotboll
Huvudsponsor
Silversponsor
1935Klubben
Samarbetspartners

Väder Ösmo

Följ Ösmo Fotboll