SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Sammanfattning Styrelsemöte 2022-08-18
2022-08-26 10:12

Efter lite sommarledigt hölls i förra veckan första styrelsemötet för höstsäsongen.

Styrelsen konstaterade att trots sommarledigt har det varit många aktiviteter i föreningen och på Ösmo IP. Vårsäsongen avslutades traditionsenligt med fotbollsskolan Lira Blågult, där ca 100 barn i åldrarna 6-14 år deltog. Dagen efter fotbollsskolans slut samlades ca 150 spelare och ledare från klubben på Ösmo IP för att gemensamt åka till Östhammars kommun och delta i Roslagscupen. En tredagars cup, där alla deltagare från Ösmo fick sova i en och samma sporthall, vilket i sig var ett äventyr. Första helgen i juli anordnades cupen Old ´n Gold för våra icke längre aktiva spelare, vilket blev ett lyckat arrangemang som med största sannolikhet kommer att bli ett återkommande inslag i klubbens årshjul.

Dagarna innan skolan började anordnades i samarbete med Nynäshamns kommun för tredje året i rad en Tjej-camp på Ösmo IP, som i år lockade 80 tjejer i åldrarna 6-14 år.

 

Samtliga lag är nu igång med träningar och både senior- och ungdomsserierna har dragit igång. I och med detta är cafeterian åter öppen på både vardagar och helger. Helgerna bemannas av våra medlemmar och är fördelade på våra lag, precis som under våren. Nya checklistor för arbetsrutiner vid cafeteriahelgen kommer att finnas då det visade sig under våren att vissa rutiner fallit i glömska under covid-åren.

 

Det var tyvärr få ledare som deltog på vårens utbildningar i klubben. Inför höstens utbildningstillfällen kommer kallelser att skickas ut. Förutom utbildning ger dessa tillfällen även möjlighet till diskussion och erfarenhetsutbyte, så missa inte detta.

 

Ekonomin är fortsatt stabil.. Det saknas dock fortfarande inbetalningar för medlemsavgifter för i år. Det är varje ledares ansvar att upplysa sina spelare/spelarens föräldrar om detta.

 

Pågående projekt under hösten är att fortsätta arbeta för att få till ytterligare en konstgräsplan. Ytan som finns är grusplanen som rymmer en 7 mot 7-plan, men den ingår inte i avtalet för Ösmo IP. Samtal pågår med både kommunen och företag som anlägger konstgräsplaner. Ytterligare projekt är att sätta upp L-stöd vid avställningsytan mot vägen och bygga en ny trappa ner till planen.

 

I oktober kommer det enligt tradition att arrangeras en speldag för samtliga ungdomslag som spelar 5 mot 5 och 7 mot 7, där varje lag själva bjuder in en motståndare. Mer information om detta på nästa ledarmöte.

 

I november planeras en årsfest för samtliga ledare, mer information om detta kommer.

 

Nästa ledarmöte är inplanerat till söndagen den 4/9 kl 19 på Ösmo IP. 

Några av punkterna på agendan förutom laget runt är: den nya medlemsappen och dess funktioner, speldagen i oktober och årsfesten.

 

//Styrelsen

 
Stöd Ösmo GIF fotboll
Huvudsponsor
Silversponsor
1935Klubben
Samarbetspartners

Väder Ösmo

Följ Ösmo Fotboll