Träningsmatch - förlust med 0-4 mot Västerhaninge IF
2022-03-27 21:12
Tjejerna tackar VH för matchen

I träningsmatchen på Hanvedens IP hade Ösmo GIF svårt att komma upp i samma nivå som senaste matchen, förklaringen ligger nog främst i att flera spelare testade nya positioner.

Känslan var ändå att Ösmo lyckades hålla hyggligt jämna steg med Västerhaninge i första halvlek, även om Västerhaninge hade fler klara chanser. 1-0 till Västerhaninge efter de inledande 45 minuterna.

Efter paus tog Västerhaninge ett starkare grepp om spelet på mitten och kunde därigenom sätta sina anfallare i flera fina lägen efter bollvinster högre upp i banan. Detta medförde att VH allt oftare fick möjlighet till avslut mot Ösmomålet där försvaret och målvakten genom hårt arbete lyckades hålla nere siffrorna till endast tre insläppta i andra halvlek. Slutresultat 4-0 till Västerhaninge IF.

Samtliga spelare kämpade väl. Extra beröm till Lilyan i Ösmomålet som stod för flera fina räddningar.

Nu laddar vi om inför seriepremiären söndag den 10:e april på Ösmo IP mot Tullinge Triangel Pojkar damjuniorer.