SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Gothia cup - dag 3, match 3
2022-07-21 07:46

Sista dagen med gruppspelsmatcher och värmeböljan är här. Det är utomlandskänsla i luften när vi går ner mot frukosten - en varm fuktig luft. Det kommer bli tufft att spela match idag, tur då att vi har morgonmatch

 

Vi möter isländska FC/KR Grotta från Reykjavik. Vi inleder matchen bra och har några målchanser i första halvlek. Trots jämnt spel så är det Grotta som tar ledningen med 2 minuter kvar av första halvlek.

 

Inför andra halvlek byter islänningarna in tre, fyra pigga spelare och matchen ändrar karaktär. Vi blir tillbakapressade och 10 minuter in i andra halvlek kan Grotta göra 2-0. Sen följer både 3-0 och 4-0, där det är samma spelare som ligger bakom dem. Men vi fortsätter att stå upp väl trots underläge och kämpar till slutet.

 

Efter matchen är det lite deppigt bland spelarna, men vi är trots en sista plats i gruppen vidare till B-slutspel.

 

Vi åker hem till Hovåsskolan för lunch och en smarrig thai panengkyckling. Sen valde några att åka ner till havet för sol och bad, medan några andra valde dusch o åka in till Gothiaområdet för att kolla matcher o gå i butiker.

 

Badgänget anslöt till citygänget efter några timmar, när vi kollat några matcher for vi hem igen för middag som bestod av lasagne och sallad.

 

På kvällen kollade några på den spännande EM-matchen mellan England o Spanien, andra valde uteaktiviteter på gården med spelare från grannlagen.

 

Efter en lång dag blev det tandborstning och sen lights out för sömn inför morgondagens B-slutspelsmatch, då vi möter Skellefteå FF.


Nyhetsarkiv
Inför seriepremiären 2022-04-12 17:07
Höstsäsong2017-08-15 17:36
Första sanktan matchen!2016-04-23 13:23
 
Stöd Ösmo GIF fotboll
Huvudsponsor
Silversponsor
1935Klubben
Samarbetspartners

Väder Ösmo

Följ Ösmo Fotboll