SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Gothia cup - dag 5, Liseberg
2022-07-24 14:59
Äntligen Liseberg

Efter att vi blev utslagna ur cupspelet så bestämde tjejerna att vi skulle åka tidigt till Liseberg. Efter att ha parkerat så gick vi mot grindarna, Linda hade förbokat så vi kunde gå in via eventingången o alla spelare fick sina åkband. Truppen delade upp sig i olika grupper utifrån önskemål om vilka attraktioner som skulle åka.

 

Vi ledare valde att köpa åkkuponger allt eftersom då ingen av oss är några fantaster när det gäller attraktioner som snurrar o åker runt. Vi agerade istället handväskhållare o hejade glatt på våra spelare som tillsammans åkte de flesta attraktionerna.

 

Lunch intogs inne på Liseberg, liksom middagen. Några gick över till Heden och Gothiaområdet för att spana in matcher i flickor Elit eller pojkar Elit, de matcherna var klart sevärda då det bjöds på högkvalitativ fotboll.

 

För de som ville fanns det möjlighet att äta lunch/middag på Burgårdens gymnasieskola, men ingen av spelare nyttjade den möjligheten. 

 

Framåt kvällen var första gänget nöjda och åkte hem till Hovåsskolan, sista gänget gick först när parken stängde. De fastnade i trafikkaoset efter Iron Maiden konserten på Ullevi o kom hem först något efter tolv.

 

Vi som var hemma kollade EM i klassrummet, där Sverige tog en knapp seger över Belgien på övertid. 


Nyhetsarkiv
Inför seriepremiären 2022-04-12 17:07
Höstsäsong2017-08-15 17:36
Första sanktan matchen!2016-04-23 13:23
 
Stöd Ösmo GIF fotboll
Huvudsponsor
Silversponsor
1935Klubben
Samarbetspartners

Väder Ösmo

Följ Ösmo Fotboll