SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Gothia cup - dag 6, hemresa
2022-07-24 15:14
Ösmo GIF damjuniorer säger hejdå till Hovåsskolan

Så var det sista dagen på Gothia cup äventyret, dags att packa in allt i bilarna för hemfärd och lämna våra bas på Hovåsskolan efter nästan en vecka.

 

Men innan vi åkte hemåt så skulle vi in till Gamla Ullevi o kolla finaler. Vi hade tur och hittade parkering alldeles i närheten o efter bara en kort promenad kom vi in på arenan. Även här hade vi tur och kunde sitta tillsammans, spelare och ledare. Häftigt att se matcherna på arenan, bra fotboll bjöds vi också på i såväl pojk som flickfinaler i flera årsklasser.

 

Några kände sig nöjda efter att ha sett våra favoriter NorCal Premier PDP som vann G17E-finalen  mot Bayer Leverkusen i en spännande match, så två bilar rullade hemåt innan sista matchen. Minibussen såg även sista matchen, då Right to Dream vann över BK Häcken i B17E.

 

Vi stannade för middag på hemvägen, flera av spelarna somnade till i bilarna o vi var hemma sent på lördagskvällen.

 

Stort tack för detta äventyr, det har varit fantastiskt kul att vara med! 😀

 

Nu väntar någon/några veckor utan organiserad fotbollsträning, så se till att hålla igång kroppen med några lätta pass som jogg/löpning i några km eller knästyrka.

 

Höstens första seriematch är söndag 14 augusti då vi möter Västerhaninge IF på Hanvedens IP kl 18:00.


Nyhetsarkiv
Inför seriepremiären 2022-04-12 17:07
Höstsäsong2017-08-15 17:36
Första sanktan matchen!2016-04-23 13:23
 
Stöd Ösmo GIF fotboll
Huvudsponsor
Silversponsor
1935Klubben
Samarbetspartners

Väder Ösmo

Följ Ösmo Fotboll