SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Diplomerad förening
I samarbete med SvFF, Stockholms Fotbollförbund och RF-SISU Stockholm har vi ösmo GIF FK påbörja resan mot att bli Diplomerad förening

Vad är Diplomerad Förening? Svensk Fotboll har tagit fram ett antal målbilder som tillsammans beskriver en bra fotbollsförening. Utifrån dessa målbilder har det sedan skapats ett antal kriterier för föreningar att arbeta med sin utveckling.

Föreningar som arbetat med framtagna målbilder och utifrån kriterierna uppnått en godkänd nivå kommer att utses till Diplomerad förening. 

Varför? Svensk Fotboll vill genom lanseringen av Diplomerad förening sätta fokus på vikten av att vi skapar en föreningsmiljö där barn och ungdomar har roligt, är trygga, mår bra och får lära sig fotboll. Därför är det viktigt att föreningen bl.a. har en fungerande organisation, utbildade ledare, en levande policy och en spelarutbildningsplan, som ligger till grund för arbetet.

Läs mer om Diplomerad Förening här; Om Diplomerad förening 

Vi vill skapa attraktiva föreningar där alla vill vara med!

Hur? Första steget är att ledarevårdnadshavare och barn svarar på en enkät för att göra en självskattning av föreningens verksamhet. Resultatet blir sedan utgångspunkten för vårat utvecklingsarbete.

Enkäten skickas ut senare i veckan på din epost och tar ca 5-7 min att fylla i. Hoppas du vill hjälpa oss att bli en bättre förening, genom att svara på enkäten. 

Kontaktinformation
info@osmofk.se 

 
Stöd Ösmo GIF fotboll
Huvudsponsor
Silversponsor
1935Klubben
Samarbetspartners

Väder Ösmo

Följ Ösmo Fotboll